Nokia C6-01 Kilit Kodu Sıfırlama

TechBoy

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2014
Mesajlar
282
Herkese iyi günler,
İphone 4 üm balkondan düşme faciası ile hayatı son buldu. Telefonu değiştirmek aklımdaydı zaten. İphone 6 yı bekliyorum. Çıkana kadar beni idare etsin dedim, çekmecemde duran c6-01 nokia telefonumu açtım fakat kilit kodunu unuttum. Açılışta soruyor. Imei no ile master code aldım fakat işe yaramadı. Telefonu pc ye bağlamayı başardım. (Güvenlik açığı) Tamamen bundan nasıl kurtulurum bir çözüm yolu bilen varsa söylesin. İçindekiler komple silinebilir sıkıntı yok. :)
 
SypeR'ın dediği olmaz ise belirtilen tuşlara basarak telefona Hard Format atabilirsin. Hard Format telefonu sıfırlayacak ve telefon daha stabil çalışacaktır. Güncelleme kısmından ise Belle'ye yükseltebilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kilit kodunu "12345" şeklinde denedin mi? Eğer kabul etmeyip yine de kilit kodu istiyorsa telefonuna Flash atmalısın. Tek çözümü bu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler sıkıntı şurda. Telefon pin kodundan sonra direk kilit kodu istiyor. Yani telefona hard format işlemiyor. @SypeR, @sinann996
En yakın Nokia Care Yetkili Servisine götür. Fiyat olarak uygun bir meblağa ise (5 - 10 TL gibi) orada attır. En azından ellerinde kalırsa mecbur değişecekler telefonu (garantisi olsa da olmasa da.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı