VATAN BİLGİSAYARDAKİ FİYATLAR

Batu Yılmaz

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2014
Mesajlar
44
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Vatan pcden sistem önerileri alıyorum ve vatanın sitesinden sistemi sepete koyup ekran görüntüsü alıp atılmış açtığım konuya. Fakat sorun şu atılan görüntülerdeki parçalarlara vatanın sitesine girip baktığımda tüm parçaların atılan görüntülerdeki aynı parçalardan daha pahalı olduğunu görüyorum örneğin http://www.vatanbilgisayar.com/4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek.html bu ram ben siteye girdiğimde 129tl gözüküyor fakat atılan görüntüde aynı ram 127 tl gözüküyor bu neden ve nasıl oluyor acaba ? Lütfen biri yardım etsin?
 
Vatan bilgisayarda avantajlı fiyat ve fiyat diye iki bölüm vardır. Avantajlı fiyat o ürünü internetten sipariş ettiğinizde geçerli olan fiyattır. Ayrıca atılan görüntü hangisi gösterir misiniz?
 
screenshot_2014-08-07-18-09-46-png.18883



Arkadaşın bikaç saat önceki topladığı sistem bu. Mesela 122tl olan o rame şuanda vatandan girip bakınca 129 tl olarak gözüküyo ve dolarla alakası yok daha yeni yapıldı birkaç saat oldu
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı