Toplama bilgisayara işletim sistemi nasıl kurabilirim?

ErkinIlgun

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2014
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben dün vatan computer'dan masa üstü bilgisayar topladım. Fakat içinde işletim sistemi yok bu biraz sorun bende kurmak istiyorum fakat kasa izin vermiyor CD - DVD rom yok çünkü. Nedenini sorduğumda ise oyun kasası olduğu için dvd ve cd rom yok dediler anlamadım doğruyu söylemek gerekirse.
Sizce nasıl kurabilirim FLASH'dan atın diyorlar ama beceremedim.

10468512_472386636232118_4302016495100416066_n.jpg


Altta gördüğünüz kasa ..
Flash Belleğe iso dosyalarını programla çevirip takıyorum bir tuşa basın diyor basıyorum fakat açmıyor yardım edebilirseniz sevinirim.
 
Ps2 bir klavye takarsanız bir tuşa basın dediğinde basacaktır. Bu sorun ile çalıştığım yerde çok karşılaşıyoruz. Bildiğim çözümü bu. İyi sosyaller.
 
Ps2 klavye derken klavyem var G103 Logitech'in taktım sadece fotoğrafta yoktu.

Windows™ orada msi ' nin fakat benim toplama parçalar genelde asus'un bios ayarı yok yani hangi tuşa basacağımı da göstermiyor
 
Maalesef öyle bir şansım yok para biriktirip almıştım herşeyi şuan param da kalmadı doğruyu söylemek gerekirse. Başka bir çözümü varmıdır sizce? Rufus ile çeviriyorum birde öyle deneyeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı