XenForo cezalı üyelerin yetkileri

Elgün

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2014
Mesajlar
194
Yer
Azerbaijan
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Azerbaycanda teknoloji siteleri oldukça az durumda, bir kaç site mevcut. Ama hepsi çöp siteler (Mesela, forum olarak vBulletin kullanıyorlar, portal olarak hiç bilmediğim çok ama çok kötü bir yazılım kullandıkları açıkça görünüyor). Bunun için sitekurmaya karar verdim. Forum olarak xenForo 1.3.5 kullanıyorum.
-------------------------------
Gelelim soruya
-------------------------------
Cezalı üyelerin hiç bir izni yok, yani hiç bir konu filan görüntüleyemiyorlar. Benim istediğim Cezalılar sadece mesaj yazamasın ve diğer şeyler.

Seçeneklerden Kullanıcı Yıldırma ayarlarından yasaklıları üye grubuna taşıma olayını söylemeyin çalışmıyor!
 
Oluşturdum ayarlarını yaptım, sonra seçeneklerden Yıldırma ayarlarından yasaklıların taşınacağı grubu seçtim olmadı. Sadece "Cezalı" pankartını vermemde yardımcı oldu...

+1

Ceza verdiğim üye girince hiç bir izni bulunmuyor, ama ben yönetici panelinden Üye Test İzinlerinden ceza verdiğim üye ile giriş yaptığımda her şey istediğim gibi, ama normal şekilde giriş yapınca olmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı