En İyi Dershane Hangisi?

IQ ile ilgisi yok bu işlerin. :) Çalışmadıktan sonra isterse 200 olsun kurtarmaz. Kimse öyle bir teste tutulmuyor dershaneye girerken. Çalışan yapar bu kadar basit. Öyle hiç beklemediğin insanlar sürekli çalışıp çok rahat önüne geçebilir.
 
Dersane adına değil, öğretmen kadrosuna bakman daha iyi olur. Ben Keçiören Uğur Dersanesi'ne gittim, çoğu hocası iyiydi. Yalnız denemeler diğer dersaneler gibi sık olmuyor. Sınav Dersanesine gidenlerin çoğu memnun değil. Maltepe yine aynı şekilde. Okuldan Nesibe Aydın'a giden vardı, çalışmadı, dersane de işe yaramadı tabi. Sana ve hocalara bağlı bütün olay.
 
Benim Iq seviyem 130-135. Kötü değil aslında.
Gerçek bir test yaptırdıysan çok iyi bir IQ ama internetten yaptırdıysan herkesin ortalama o civarda çıkıyor :D

Dershane adlarından çok şubeleri önemli. Çevrende gitmeyi düşündüğün dershaneye gidenler varsa onların yorumlarını al. Ben İzmir'de Final'e gidiyorum (12. sınıf), kaynakları kötü ama gittiğim şubede hocalar kaliteli. Şimdi sana Final'e git diyemem çünkü gideceğin şubedeki öğretmenleri bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı