LoL'den kaçış

  • Konuyu başlatan SMCX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2B
S

SMCX

Ziyaretçi
Arkadaşlar bugün Lol'de yaşadığım vahim bir flame vakası yüzünden oyunu bırakıyorum. Kendisini attım Harddiskin bir köşesine dursun orada sıkılınca oynarız.

Dota'ya geçiyorum yarına yanınızdayım. Bildiğiniz bir clan falan var mı ? Oyunu önceden oynamışlığım oldu fakat gayet noob bir şekilde oynadım. Beraber oynayabileceğim biri varsa aşağıda belirtir misiniz ? Teşekkürler :)
 
Eğer iyi bir LOL oyuncusu isen bu zamana kadar bir takım bulmalıydın bence kendine normal oyunlar veya tekli dereceli oyunlar sinirini bozabilir en rahatı yakın çevrende oynayan arkadaşlarınla birlikte bir takım kurmak şahsen ben öyle yaptım ve çok mutluyuz. Tabi bu senin kararın dota'da başarılar dilerim :)
 
Babamın işi sebebiyle Bitlis/Güroymak'ta ikamet ediyorum. Eee anlarsınız Bitlis işte. Yolda geçen birine kardeş Youtube diye bi site var biliyo musun desen 'O ne la yeniyo mu' derler. Bide burda LoL oynayan bi tayfa mı bulucam ? Zor iş :D

O kadar da değil tabi biraz fazla abarttım ama sonuçta LoL oynayan kimse yoktur :D
 
Arkadaş bulsam bile, isterse kendisi naru olsun, HolyPhoenix olsun en fazla 2 arkadaş Ranked girebildiği için geri kalan 3 kişi flamer feeder çıkarsa ne yapacaksın ?
 
Arkadaş bulsam bile, isterse kendisi naru olsun, HolyPhoenix olsun en fazla 2 arkadaş Ranked girebildiği için geri kalan 3 kişi flamer feeder çıkarsa ne yapacaksın ?
Dediğim gibi 5 kişi normal girin isterseniz ister de Dereceli Takım girin solo ranked TR sunucusunda cidden zor iş ben sezonun başında elmas 5'teydim sonra hesabı sattım char takası + paraya. Bronz 4'tü hesap şu an Altın 5'e çıkarabildim ama bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum elmas olurken yani o kadar sıkıntıydı.
 
Yok o oyun bana kriz geçirttirecek. Konstantinopolis'de feeder külahı göreceğime Troll Russian sarığı görmeyi tercih ederim gibi birşey bu.
 
Sarığını bilmem ama Trol Rus bol DotA'da :D . Clan yada takım, birine girebilmek için önce MMR yapman lazım MMR'ın belli olsun sen o MMR'ı yükseltene kadar zaten arkadaş edinir kendine takım bulursun. Şimdiden kafana takma.
 
Ingilizcen sağlam ise youtube'da oyunun temel özelliklerini anlamana yardımcı olacak çok iyi kişiler ve videolar mevcut. League of Legends artık oynanmaz. Bende az oynamadım o oyunu fakat ne kadar Dota 2 de rusların flamei olsa da LoL topluluğundan ve forumlarından çok daha iyidir.
 
Burası CYKA! CYKA! :D Bu lafları unutamayacaksın. Çünkü her zaman bizim Rus coniler bunu söyleyecekler. Rus'lar o kadar da kötü değil :D Eğlence takılıyom :D
Sana CYKA! demeye başlarlar ise OK OK de geçiştir. Susuyorlar :D (Not : Denemiştir ve sonuç başarılı.)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı