Windows 8.1 Enterpise Kasma ve Açılmama Sorunu

Tolgahan.SyL

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle tüm technopat üyelerine ve yönetime merhabalar. Direk konuya gircem. Ben yaklaşık 3.500 TL'ye Oyun bilgisayarı topladım ilk günler sorun yoktu ama sonradan ara ara nette gezerken pc'de donmalar falan başladı ve geçenler de ise oyun oynarken pc tekrar dondu ctrl + alt del işe yaramadı bekledim 5 dk düzelmedi bende en son pc kapattım açmayı denedim windows 8 logosu geliyo dönüyo falan orayı geçiyo tam şifre yerine geleceği zaman siyah ekran geliyor ve ne olursa olsun kesinlikle açılmıyor ne kadar süre beklersem bekleyim yani. Bende dedim heralde win 8 kastırıyor pc'yi dedim win 7 format attım bu sefer klavyeyi görmedi ve pc nete bağlanmadı. Uzun uğraşlar sonucu usb ile tekrar win 8 attım ama pc çok ama çok yavaş yani nasıl desem yandex giriyom youtube falan girince böyle ara ara bi kasmalar oluyo. Hiç bi program açık değilken bilgisayarıma tıklıyorum hani çizik cd falan takarsınız ya kasaya bilgisayarım onu okumak için yukarıda yeşil çubuk dolar aynen öyle bekletiyo 2-3 dk mta oynuyorum oyun gidiyo böyle ara ara 10 - 20 saniye arası. Bunlardan önce geçen mavi ekran verdi ama hiç bi yazı yazmadı kesinlikle. Benim anlamadığım bilgisayarım yeni boştan yere 3 buçuk milyar mı saydım bunun bir çözümü yok mu? Ben bilgisayarı genelde çok açık tutarım kasam mid tower fanlar içinde olanlar ek birşey almadım ısındığından mı siyah ekran veriyordur? Lütfen bilenler birşeyler yazsın arkadaşlar ne yapsam düzelir arkadaş bilgisayarcıya götür dedi ama bilgisayarcı ne dicek formatlancak virüs bulaşmıştır o bu şu. Kasa ve içindekiler sıfır yeni sayılır yani taş çatlasa 1 ay oldu 1 ayda pc yi nasıl bozarım pek birşey yapmıyorum mta + ac4 + remember me + tomb raider + nette gezdim aldımdan beri öyle aksi durumda olmadı. Çok uzun oldu ama umarım derdimi anlatmışımdır. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. O kadar verdim para boşa gitmesin. :(
 
Hocam hdd yi başka bir pc ye takarak HD Tune Pro ile taratır mısınız.Ama daha öncesinde format sonrası güncellemeleri ve driverleri yuklediniz mi?Ayrıca sistemi detaylı yazarsanız umarım diğer arkadaşlarda fikirlerini söyleyebilirler.
 
Diğer kasam duruyor. Ona takıp deneyebilirim. Dediğinizi bir de eski kasamdaki sabit diskte vardı. İçinde iki adet sabit disk duruyodu. En son format attım. Yani anlattğım olaydan dolayı o sabit disk gözükmüyor. Sistem Ayrıldı(D) diyor. O da 3-5 MB. Resimdeki bilgiler yeterli midir?

Piriform Speccy.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer PC de sata portu varsa sabit diski o PC ye bağlayarak taramayı o PC de yapabilirsiniz. Resimdeki bölüme gelerek ve takdığınız sabit diski seçerek tarama yapınız.
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi tarıyorum. Yeşil kutucuk ve kırmızı falan yok. Bir de remember me yüksek ayarda oynarken şimdi ise oyuna giriyorum. Sinamatik başlar başlamaz atıyor. MTA da ise dediğim gibi sık sık 10-20 saniye arası oyun donuyor. Yandex falan da böyle. Aslında tüm bilgisayarda böyle.

HD Tune PRO.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı