Mount & Blade II: Bannerlord İçin 7. Blog ve Yeni Görseller

Barış Can KURT

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2013
Mesajlar
299
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bildiğiniz üzere Mount & Blade serisi bizlere geniş bir açık dünya sunuyordu. Yani bize verilen alanda yapabileceğimiz birçok şey mevcuttu. Warband' den hatırlayacağınız üzere M&B serisinde oyun içerisinde kendi hikayemizi kendimiz oluşturuyoruz. Yani bir kral olmak için canla başla çalışan bir lord da olabiliyoruz, para için merhametsizce saldıran yağmacının biri de. Bannerlord' da bu işler biraz değişecek. M&B oyuncularının çoğundan gelen geri bildirimler üzerine daha derin bir arka plan hikayesi getirilecekmiş oyuna. (Şahsen, bu karara fazlasıyla sevindim. Arka planda gerçekçi bir hikayeye sahip olmayan oyunları oynamak bana hep sıkıcı gelmiştir. M&B' in önceki oyunları, güzel savaş mekanikleri ve çeşitli muharebe aktiviteleri ile fazlaca seçenek sunsa bile hikaye açısından hep bir eksiklik taşıyordu. Arka planda işlenecek güzel bir hikaye oyuna çok büyük bir avantaj sağlayacaktır diye düşünüyorum.) Fakat endişe duyulmasın, bu hikaye oyunun açık dünya mekaniklerini kısıtlamayacak. Bannerlord, Warband' in 200 yıl öncesinde geçiyor ve Calradia İmparatorluğu' nun sona erip, yerel krallıkların yükselişe geçtiği bir dönemde bulunuyoruz. M.S. 600 ila 1100 yılları arasında kullanılan silahlar ve zırhlar oyunda önemli yer kaplayacak. Bannerlord' un getireceği söylenen en büyük yenilik ise savaş mekanikleri. Bilgisayar (yapay zeka) ile yapılan savaşlarda her sınıf (okçular, mızraklılar, atlılar vb.) savaş alanında ki görevlerini layıkıyla yerine getirecek ve yapılan savaşlar gerçeğe çok daha yakın olacak. Bannerlord içerisinde bolca ufak hikayenin yer alacağı ve npclerin (önceki M&B oyunlarına göre) daha gerçekçi animasyonlara sahip olacağı yapılan açıklamalar arasında.

Blogun tamamına erişmek için: Mount&Blade II Bannerlord - TaleWorlds Entertainment

Yayınlanan üç yeni görüntü (2 adet oyun içi, 1 adet konsept çalışması):
mb89-s.jpg


mb106-s.jpg


Lord_Final_01a.jpg
 
Son düzenleme:
Çıkmasını 10 gözle bekliyorum.Grafikler sanki önceki görsellerden dahada gelişmiş gibi,sokakta konuşan adamlar ,dükkana uğrayıp bişeyler soran asker ,etrafta dolaşabilen askerler ,merdivende oturan adam.Bu oyun iyi olacak.
 
Hayırlısı ile bir çıksaydı güzel olurdu. Türkçe dil desteği olursa oyunlarımın arasına katabilirim. Hiç bi MB oyununu almadım ama bu almaya değer. :) Bomba gibi geliyo Talewords
 
Oyun iyi olacak ama 2012'de bir Teaser yaptılar. 2015'e yaklaştık artık hala çıkmadı oyun. Oyunu o kadar zamandır geliştiriyorlar o kadar zaman bekledikten sonra oyunda hata olmasın da.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı