TTNet ile yolları ayıracağım, ne önerirsiniz?

ozaerden

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
134
Makaleler
1
Arkadaşlar ttnetin derdi çilesi bitmedi bir türlü. Hız problemi, oyunlarda ping sorunu, kesintiler derken canıma tak etti. Bugün de sokaktaki her dükkanda internet varken bizimki saatlerdir kesik. Aradım, sokaktaki ana sunucu mudur nedir ondan sinyal alamıyormuşuz. Birkaç günde bir 444 0 375'i aramak sinirlendirmeye başladı artık bizi.

Bildiğim, duyduğum kadarı ile Turkcell'in Superonline'ı kullanan müşteriler oldukça memnunlar. Bu sitedeki reklama göre 24 ay boyunca 49 tlye 25 mbps fiber internet var. Linki de şu; Hemen Başvur | Turkcell Superonline

Balıkesir Altınoluk'tayım ve burada fiber internet henüz yaygın değil, bizim civarda olduğunu da sanmıyorum. Fiber hızında olmasa bile ben bu kampanyadan tatmin edici bir hızda faydalanabilir miyim? Veya 50-60 tlyi geçmeyecek bir Superonline paketi önerebilir misiniz?

"Dur kardeşim geçme superonline'a, onun yerine şuna geç" dediğiniz bir internet sağlayıcısı varsa öneriye açığım. Superonline'ı söyleme sebebim telekom altyapısını kullanmadığı şeklinde duyum almamdı.

Okuyan ve öneri sunacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Paketiniz 16 mbps destekliyor diyen ttnetin 3-4 mbps ile süründürmesinden bıktım.
 
Maalesef uydunet Balıkesir merkez haricinde mevcut değil. Altınoluk, Edremit'e bağlı ve Balıkesir'e 110km uzaklıkta, ordan çekmez. :)
 
Uydunet oldukça güzel bir seçim olacaktır. Şu anda 40 tlye 10 MBPS tarifesindeyim. Ve fiyat değişmesi olmuyor. Sonsuza kadar fiyat aynı. Oldukça ekonomik. Hiçbir kesinti olmuyor. Ping sorunuda yok. Hız düşük değil. 10 ise 10.
 
Uydunet tavsiye ederim 55 TL ye 25 MBPS 75 AKK ve Kablo TV. İlk ay Kablo TV de tüm kanallar açık ve ilk üç ay 55 TL ödemiyorsunuz. HD Kutu ve Modem bedava. Aktivasyon vs. ücretsiz. TV'de gördüm bugün belki denk gelirsin TV'de.
 
Uydunet tavsiye ederim 55 TL ye 25 MBPS 75 AKK ve Kablo TV. İlk ay Kablo TV de tüm kanallar açık ve ilk üç ay 55 TL ödemiyorsunuz. HD Kutu ve Modem bedava. Aktivasyon vs. ücretsiz. TV'de gördüm bugün belki denk gelirsin TV'de.

Hocam tarife iyiymiş acaba link atar mısınız?
 
Uydunet kullanma. Böyle internetin anasını bacısına... Dışarıda yağmur yağıyor ben 1 saat oyundan kopuyorum. En ufak rüzgarda yavaşlama söz konusu. Bende Turkcell Superonline'ye geçeceğim.
 
Bulunduğunuz yerde fiber yoksa, diğer adsl sağlayıcılar da ttnet altyapısını kullanıyorlar, şuan problem varsa onlarda da olur bence, sadece fiyat avantajı olur sadece.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı