Konsolda FPS oyunlarda sıkıntı çeker miyim?

killbane

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2014
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.
FPS oyunlarını çok seven ve uzun yıllardır PC den oynayan birim. Evlendim. Çok şanslıyım ki eşim de oyun oynamayı çok seviyor ve birlikte oynuyoruz hepinize böyle güzel huylu eş nasip etsin Allah.
Ben şimdiye dek tüm FPS oyunlarını bilgisayardan mouse ile oynadım ve gayet de iyiyim (Call of duty'den ödüllerim var) ama eşim ise hep Playstation'dan oynamış ve PC'de o kadar da iyi değil.
3000 lira gibi bir bütçem var. İyi bir oyun bilgisayarı almak istiyordum ama eşim PS'den oynamak istiyor. Yumruğu masaya vurdum PC'den oynayacağız dedim. Tabi ki PS4 aldık... :)


[ÖZET]Uzatmayayım. PS4 te genel olarak Battlefield 4 oynamayı planlıyorum. PC'den aldığım zevki ve hisabeti, hazzı konsoldan da alabilir miyim? Büyük çekincelerim var çünkü auto aim ve PS deki gamepad ile nişan almak zor geliyor. Çok sıkıntı olur mu yoksa dert edilecek birşey değil mi?
 
@killbane öncelikle hayırlı olsun diyeyim ve sözüme başlayayım.
Pc den aldığın zevki konsoldan da alabilirsin ancak kola alışman gerekir bu da dert edilecek bir şey değil bence :)
 
Ben de uzun yıllar hem pcde FPS hem de konsolda FPS oynamış birisiyim, açıkcası pcde aldığım zevkin yarısını bile konsolda alamıyorum... Ama diğer türlü dövüş, yarış vs oyunları da konsolda daha çok tat veriyor. Dualshock'a alışman zaman alacaktır.
 
Emin değilim ama konsollara mouse veya klavye bağlanabilir diye biliyorum. Eğer bağlanabiliyor ise konsol fps oyunlarında pc tadını aratmaz.
 
Emin değilim ama konsollara mouse veya klavye bağlanabilir diye biliyorum. Eğer bağlanabiliyor ise konsol fps oyunlarında pc tadını aratmaz.

Öyle bir durum yok. Ayrıca konuyu açan arkadaşa da söylemek isterim ki konsollarda FPS oynamak gerçekten zor. Yani alışana kadar zor, daha sonra PC'den pek farkı kalmıyor fakat o alışma sürecinde pes de edilebiliyor. Bu yüzden BF4 oynayacaksanız alışana kadar MP oynamayın bence. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı