LG G3 32 GB Fiyatları

B

ballioglu32

Ziyaretçi
Arkadaşlar lg g3 32b telefon alacağım ama bir yerde 1700 lira diğer yerde 2200 lira. Telefonlarda fark olur mu sizce ? Webisir.com'da 1700 sanalmarketim.com'da 2200 lira.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak telefon satın alırken piyasaya çıkış fiyatına dikkat edin en çok hangi fiyatlardan vurgulanıyor kendi resmi sayfaları hangi fiyat bandında reklam yapıyor. Bu seçeneklerde fiyat aralığı çok fazla. 500 ₺ kolay kolay indirim olacak bir fiyat değil. 1700 ₺ değerindeki telefon bariz şekilde kendinin paralel ithalat olduğunu bağırıyor. 2. seçenek belli ki resmi LG distribütör garantili. Aslında ikisi de orijinal ama paralel ithalat olanda telefonda arıza olduğu zamanlarda garanti sorunu yaşayabilirsin. O kadar onun haricinde kolay kolay sorun çıkmaz.
Ama telefonda sıkıntı çıkar diye güvenemezsen sadece belli aşlı yerlerden almalısın. Kesin emin olduğum resmi satan yerler Vatan ve Teknosa.

Biri 16 diğeri 32 GB olabilir ama ikiside 32 ise garanti farkı vardır. Biri LG garantilidir diğer itaalatçı firmadır.
16 GB modeli bile olsa resmi ithalat 1700 ₺ bulabileceğini sanmam.
 
Garanti konusunda sıkıntı oluyor. Gelen telefonda da sıkıntı olma ihtimali yüksek oluyor. Düzgün olmayan yerlerden alışveriş yapmayınız.
 
Öyle yerler 2. el telefon bile veriyor olabilir. Onay sistemi olmayan sitelerden alışveriş yapmayın.
 
Öyle yerler 2. el telefon bile veriyor olabilir. Onay sistemi olmayan sitelerden alışveriş yapmayın.
N11 sitesinde okuduğum bir yorumda alıcı demiş: Telefonu Kargo'dan aldım kutu ezikti ve telefonun jeletini filan sökülmüştü demiş. Sakıncalı valla memnun olanlarda var amaşansa kalmış artık.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı