Windows 8.1 iso dosyasını USB'ye yazma

Hayır, ufacık bir ekran görüntüsü. Görüntüyü Sosyal'e yükleyin lütfen.

Technopat Sosyal'e Resim Ekleme | Technopat Sosyal

Burada buyrun
Adsız.jpg
 


İnanın 1 saatten fazla oldu internetim çok yavaş. Bilgisayarımla ilgili olduğunu düşünüyorum onu indirmem haftalarımı alır rica ediyorum, Teamvieawer'dan 2 dakikada yardım etseniz olur mu? Anlamıyorum bilgisayar programlarından uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor. Buraya yazıyorum TW bilgilerini eğer gelir yardım ederseniz gerçekten çok memnun olurum ama gelmezseniz çözüldü diye kapatabilirsiniz konuyu çok teşekkür ederim. İyi forumlar...

754 9** ***
2***
 
Bağlantı Türü: Uzaktan bağlantı (TeamViewer ile)
Bağlantı Yapılan Kişi: @WatBranchi
Bağlantı Sonucu: Durum çözülmedi, orijinal ISO indirmesi istendi

Açıklama: Arkadaşa yapmış olduğum uzaktan bağlantı ile ilk önce elindeki dosyaları Ashampoo Burning Studio Free ile ISO'ya çevirdik. Daha sonra bunu ne türde yazdıracağımı sordum. Anakart UEFI desteklediği için elindeki AiO DVD ISO'sunun bir işe yaramayacağını belirttim. Şuanda sitemizde yayınlanan orijinal ISO dosyasını indiriyor. İndirdikten sonra tekrar uzaktan bağlantı ile UEFI olarak USB belleğe yazdırılacak.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı