Film veya Dizi Önerisi

Cloud Atlas. Zombiler dışında hepsi var filmde. Need for Speed (Hızlı ve Öfkeli'den daha iyi bence.) ve Eternal Sunshine of the Spotless Mind da güzeldir.
 
Arkadaşın istediklerinin dışına çıkmasak keşke. :)

Dawn of the Dead (Ölülerin Şafağı) çok sağlam zombi filmidir. Alışveriş merkezine sığınmalı hem. :D

Zombieland ise komediyle karışık bir zombi filmidir. Ahım şahım bir film değil ama kesinlikle sıkılmadan izleyeceksin, gayet hoş bir film. Woody Harrelson'ın oyunculuğu yeter.

"İstila" temalı bir film olarak District 9 önerebileceğim, ilginç bir filmdir. Çok eleştiri almıştı ancak beğenenler de var, benim gibi.. :)

Ve son olarak izlememek gibi bir hataya düşmediğinizi umarak önerim; I Am Legend. Will Smith'in Umudunu Kaybetme filmindeki oyunculuğunun yanında bu filmindeki oyunculuğu gerçekten iyiden öte, doruk noktasındadır.
 
Don1-2, Dhoom1-2-3, Ghajini, Fanaa, 3 Idiots. Bunları izle çok güzel filmler. Hatta hepsinin olduğu hd izleyebileceğiniz bollykolik.com diye bir site var kesinlikle tavsiye ederim. :)
 
Welcome the punc
Cehennem Melekleri 3 çıktı.
Need for speed (film)
71 into the fire (Ölmeden önce kesin izle :D )
Kara Şahin Düştü
12 raund ( Kesin izle )
Ölüm Yarışı 1-2-3

Dizi olarak, Nikita, Person Of İnterest, Breaking Bad, Fring, Merlin, Prison Break, 24.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı