35 TL Altı Laptop soğutucu tavsiyesi

Evet, fanı temizlemeyi unutma. Biraz sorun olabilir ben yarıda bıraktım fanı temizlemek istemedim genel hatları ile böyle. Sizin Leptop markası ve modeli ne idi?

Düzenleme: Fakat bazen klavye kısmının sökülmesi gerekmekte.
Sony Vaio VGN-FW41ET ve bu laptopta klavye sökmek çok sıkıntılı.
 
Tam bilgi bulamadım. Nasıl söküldüğüne dair. Belki klavye sökümü ister. Youtube'da farklı bilgisayarlar içinde olabilir klavye çıkarma gereken videoları izle. Klavyeyi doğru çıkartman lazım. Daha sonra Harddisk ışığı, güç ışığı gibi kabloların bağlantılarını sökmen lazım. İzlediğin videoları bana linkini gönder ben işin yarısını tanıdığım bir bilgisayarcıya yaptırdım. Şu video yardımcı olabilir.

Düzenleme: Tabii bu kadar çıkartmanıza gerek yok. İlgili bölümü izle. Klavye bölümüne bak.
 
Videoyu izledim ama benim klavyem sökülmeye uygun değil, sökmek için yerler yok.
P_20140901_210215.jpg
 
Doğru kişiye götürdüğünden emin ol hatta mümkünse işlemleri yaparken izle. Hem öğrenmiş olursun hem de parça eksildi derdin olmaz.
 
Yöntemi bilmese bilgisayarcı olmaz her halde gerçi böyle olanlar var. Başında dur hem öğrenirsin hem de bir daha ki sefere para vermeden kendin yaparsın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı