Galaxy S III Açılmıyor

CagatayDemir

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2014
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Benim yaşadığım problem telefonumun açılmaması ile alakalı. Gece telefonumu şarj bırakmadım, sabah telefonumun şarjının bitmiş olacağını düşünerek şarja taktım. Ama Samsung ekranında kaldı. Data Wipe ve Cache Wipe yaptım kullandığım sistemi tekrar yükledim ama açılmadı. Telefon ayrıca şarjda olmuyor.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Kullandığım ROM: SmartDroid+KK+B1
Sürüm Numarası: 4.4.2
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir bataryam yok, format/system yapıp tekrar kurdum SmartDroid Romunu yine aynı ekranda kaldı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefoncuya sordum, ROM'u silinmiş dedi. 150 lira para istedi. Benim yapabileceğim şeyler var mı? Ya da önerileriniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğine göre adamın Boxları falan varmış, amatörlerin yapacağı iş değilmiş. 150TL de para istedi, vermedim. USB ile bağladığımda Odin görmüyor telefonu. Önerileriniz var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon görünüşe göre hard brick olmuş. Eğer garantisi varsa garantiye ver. Yoksa telefoncuya ver jtagla rom atsın. Birde usb jig diye bir yöntem var istersen onuda bir dene.
 
Telefon Samsung ekranında kalıyor, Brick olması için hiç açılmaması gerekmez miydi? Ek olarak Recovery'e erişim imkanım var, bazı kullanıcılar Recovory'de giremiyorlarmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Usta ben tahminen şunu söylim sen sisteme girip telefonun önemli bişeyini silmişsin sonrada hata vermemiş telefon yeniden başlayınca samsung logosunda kalmış telefon brick olmamış onu biliyoru stock rom atmayı denedinmi yada yedek almışmıydın önceden dedigin gibi bilgisayar görmuyo diyom usb drive varmı bilgisayarda.
 
Hocam ilk önce bilgisayarınıza Samsung Kies indirip kurun. Sonra Sanmobileden cihazınıza uygun Stock ROM dosyanızı indirin. Telefon kapalı iken ses kısma + home tuşu + kilit tuşuna basılı tutarak download moda girin, akabinde bir kere ses açma tuşuna basın. Sonrada Odin adlı programı açın ve PDA kısmına indirdiğiniz Stock ROM dosyasını gösterin. Sonrada orijinal USB kablosu ile telefonu bilgisara bağlayın ve start'a basın. Arada Odin yanıt vermeyebilir, sakın dokunmayın. Kendi kendine düzelecektir. Sonra ROM yükleme işlemi bittikten sonra telefon açılırsa Samsung açılış animasyonu gelirse ve bi 10 dakika kadar açılmasını bekledikten sonra animasyon kendini durmadan yeniden başlatırsa USB kablosunu çekin ve bataryayı çıkararak telefonu kapatın. Sonrada bataryayı takarak Recovery'e girin (ses açma + home tuşu + kilit tuşu ile.) akabinde ses kısma tuşuna basarak "Wipe data and factory reset" kısımına gelip yine kilit tuşuna basarak oraya girin, sonrada yine ses kısma tuşu ile aşağı inip "yes" in üzerine gelip kilit tuşuna basın. Sonra herşey sıfırlanacak ve recoverynin ana ekranına atacak sizi. "Reboot system now" un üstündeyken kilit tuşuna basın. Daha sonrada telefon açılacaktır. :) Telefoncu, bakkal telefoncuymuş, fazla abartmış. 10 Dakikalık bir işi var telefonun bu kadar. :D Takıldığın yerde yardımcı olabilirim. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı