8. Sınıftan Çok Korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş ben bu sene 8.sınıftım.Teog a girdim yani. Kırıkkale Fen Lisesi ni kazandım.Çalışırsan hiç korkmana gerek yok. Derste dersi çok iyi dinle. Eve gelince tekrarını yap, testini çöz. Eksik konularını biriktirme. Okuldan gelince anlamadıgın konuyu bi şekilde gidermeye bak aynı gün. Bilgisayar kaldırma derken benim bilgisayar aynı yerinde durdu. Ama açmadım okul zamanı. Sadece ödevlerim için, araştırma için açtım. Ders çalışırken telefonunu kapat ya da başka bi odaya koy. Çok değil düzenli çalış. Allah yardımcın olsun.
 
Bende bu sene liseye geçtim. Derslerime hiç çalışmadım. Bunlara rağmen okulu 2. olarak bitirdim. Benim başarımın sırrı dersleri çok iyi dinle ve öğretmenlerle aranı iyi tut. Öğretmenlerle aranı iyi tuttuğunda zaten onlar sana yardım edecektir. Sen yinede test çöz çok önemli. Belkide ben test çözseydim belkide okul 1. olurdum.
 
Kardeş okul 1. olmak olay değil. Türkiye 1. olmak olay. Bunu bir kaç kişi yapabiliyor. Şimdi okuduğun okul genel olarak gereksiz kişilerden oluşuyorsa senin yüksek bir seviyede bitirmen normal. Hangi okula girdiğin, kaç puan aldığın ve yüzden önemli olan.
 
Ben burada onu söylemeye çalışmıyorum amacım arkadaşa yardım etmek. Hava atmak gibi bir olay değil. Tabii ki sende haklısın fakat beni biraz yanlış anlamışsın.
 
Bende TEOG a girdim.Dersi en çok etkileyen etmenler telefon ve bilgisayar olduğunu gördüm.Şimdiden bu ikisini kaldır bir tarafa bence.Bu sene hemen 2. sınavlar olarak TEOG a gireceksin.Yani çok fazla zamanın yok.Ne kadar erken çalışmaya başlarsan senin için o kadar iyi olur.
 
Hepinize çok teşekkrüler. Ben Astronot olmak istiyordum aslında. Sizce çokmu zordur. Ve hangi derse yoğunluk vermem gerek ? Teşekkürler.
 
Türk astronotlar pek uzaya çıkmıyor. Tüm derslere yoğunluk vermelisin. Ben türkçeye yoğunluk vermediğim için az kalsın sınıfta kalıyordum.
 
8. sınıf korkmak için cok erken. Lisede bol bol imkanın olacak korkmak için. O yüzden acele etme.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı