1500 TL dizüstü bilgisayar tavsiyesi

trollgame

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2014
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim birikmiş param var. 1500 TL'ye orta seviyede bf4 gibi oyunları oynatacak nasıl bi dizüstü bilgisayar önerirsiniz?
 
Merhaba bütçenizi biraz artırmanız gerekmektedir. O fiyat arası notebook olacağını sanmıyorum ağır oyunlar oynatacak biraz daha arttırmanızda fayda olacaktır.
 
Vallahi normalde bende 1500TL oyun pc'si bakıyordum. Sizin gibi forumlara konular açtım. Baktım ki %70 olumsuz cevaplar aldım bütçemi arttırdım. Daha sonra 1900TL oldu 840m-740m ekran kartlı modeller mevcuttu bu fiyat aralığında yok arkadaş baktım yine olumsuz. Bi gün tv izliyorum site reklamı vardi gireyim dedim okadar çok araştırdımki artık baktim msige60 modeli şuan en düşük bile 2600 küsür lira fiyatında 2300 e aldım ve gayette memnunum ekran kartı zaten ileri derecede tatmin edici 850m. O ekran kartı ile kısaca orta sekmen'deki oyunları oynayabilirsin. Ağır oyunlar oynayacağım derseniz bütçenizi arttırın derim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı