Windows 8.1 Pro Etkinleştirme Sorunu

quatro

Kilopat
Katılım
10 Şubat 2014
Mesajlar
112
Adsız.png
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce yeni bir sistem topladım bütçemin kısıtlı olması nedeni ile windowsu bir arkadaşımın flaş diskinden yükledim ancak şuanda bilgisayarı açtığımda ve bazı süre aralıklarında resimdeki ekran çıkıyor.Daha önceden internette araştırmıştım bi programla etkinleştiriyordu yaptım ama suanda tekrar etkinleştirin diye resimdeki çıkıyor ve tekrar o programı çalıştıramıyorum.Sizden ricam nasıl bu etkinleştirme sorununu gideririm çoğu kişi var sahte kullanan ama onlarda olmamış bu sorun.



Yazım kurallarına dikkat ettim lütfen ceza vermeyin.
 
Yazım kurallarına dikkat etmişsin de, dilin iyi kullanımına dikkat etmemişsin. :) Dili kötü amaçlar için kullanınca da ceza sayılıyor haberin olsun.
 
Asıl onların zoruna gitmesi lazım. Bilişim hırsızlığından dolayı. İnan para verip kullandığın zaman ayrı bir zevk duyuyorsun. Rahatsız olması gereken onlar. Olmuyorlarsa sıkıntı yine onlarda.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı