Çözüldü Windows 8.1 Sürücü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrGrafi

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2014
Mesajlar
184
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 8.1 64bit Kurulumundan sonra Recep Baltaş'ın yaptığı gibi yonga seti kurulumu (overall ile)ve diğer sürücüleri yüklemek istiyorum fakat tam olarak güncel olan bütün sürücüleri arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Sistemim;

İşlemci : AMD Fx 8150
Ekran Kartı: ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2
Anakart : M5A97 R2.0

@MF
 
Son düzenleme:
@Silinen üye Şu an linki vermeme gerek yok. Daha Windows 8.1 yüklemedim. Yükledikten sonrası için istiyordum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 yükledikten sonra paylaşırsanız tüm güncel sürücüleri veririz.
 
Şu an yüklemeyi yapıyorum bu arada lisans satın almayacağım için kurulumu internet ile mi yapmamı önerirsiniz yoksa kapatıymmı

Rufus ile Recep Baltaşın dediği ayarları yaparak usb me dosyaları atmaya çalıştım fakat başlangıçta fat 32 ve gpt bölüm düzenini seçiyorum isoyu seçtikten sonra ayarlar eskisine dönüyor. Bu arada iso da Recep Baltaşın paylaştığı iso. Ne yapmamı önerirsiniz?

@Silinen üye
 
Yükledim windows 8.1'i ilk başta rufus ile iso kalıbını yazdırıyordum fakat ayarlardan emin olamadım ve iptal ettim. Sonra tekrar yaptım ve bu kez fat 32 ve gpt yi tekrar seçtim iso yu ekledim ve yükledim. Şimdi yongasetini Recep Baltaş'ın yaptığı gibi overall metodu ile yüklemek istiyorum. Fakat o intel kullanmış hep benim anakartımın sitesindeki yongaseti ile aynı şeyi yapabilirmiyim?
 
Windows Update ayarlarından diğer Microsoft ürünleri güncelleştirmesi alını da işaretleyip Update'yi çalıştırıp tüm güncelleştirmeleri yükleyin. Ardından eksik olan veya güncellenmemiş olan driverınız var ise belirtin.
 
Cevabınız için teşekkür ederim. Skype ile anca etkinleştirdim Windows'u. Eksik ethernet driverı için anakartımın ethernet sürücüsünü indirdim fakat olmadı. Dediklerinizi yaptım ve yeniden başlattım şu an aygıt yöneticisi şu şekilde;
rYn0kP.jpg
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı