Asus K55VM Mac OS X USB'den tekrar boot edemiyorum

ateprometeus

Hectopat
Katılım
23 Ağustos 2014
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Maveriks 10.9.1 kurdum. Tekrar başlattıktan sonra boot seçeneklerinden hangisini kullandıysam maverikse ulaşamadım. Nedeni konusunda yardımcı olabilir misiniz? Bilgisayarım Asus k55 vm.

WP_20140826_005.jpg


Küçük bir düzeltme 10.9.4 kurdum. Tekrar başlattıktan sonra boot seçeneklerinden clover açıldı ancak orada maveriksin kurulduğu harddisk görünmediği için maverikse ulaşamıyorum. Yeniden başlattıktan sonraki cloverin görüntüsü de resimdeki gibi. Yardımlarınızı bekliyorum.

WP_20140827_002.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI kurduysanız "Add as UEFI Boot Option" demeliydiniz.
İlginize teşekkürler. Eğer dediğiniz şey bios da ise ben bulamadım. Bilgisayarın özelliklerini Asus desteğe sorduğumda uefi desteğinin olduğunu yazdılar. UEFİ kurup kurmadığımı dolayısıyla da bilmiyorum. Dediğiniz şey nasıl yapılır bilgi verirseniz sevinirim. Bu arada bilgisayarı aldığımda Freedos du. Bu bir sıkıntı yaratır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beni çıldırttı. Ama maverick yüklü Hdd ye ulaştım. Kısaca anlatayım . Mavericks 10.9.4 clover ile kurduktan sonra( kaç kere format atıp kaç kere yeniden kurduğumu hatırlamıyorum.) maveriks yeniden başlattığında kesinlikle cloverda harddisk gözükmüyordu. Bende clover ile kurup camelon ile maveriks kurulu hdd ye ulaştım. Ama sorun yeni başladı internete giremiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı