İphone 4 Neden Alınmaz?

cynox06

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2014
Mesajlar
298
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar annem telefon almak istiyor. Ve çevresinden iphone iyidir, sağlamdır, ne olursa olsun iphone almalısın gibi yorumlar geliyor. Ama iphone 4 istiyor. Ben de bu telefon alınmaz güncelleme desteği vs. yok diyorum. Fakat ben oyun oynamam ki olmasa da olur diyor? Ben anneme bu telefonun alınmayacağını nasıl anlatabilirim.?
 
Apple bu telefonu daha desteklemiyor. Çok ısınıyor. Eski teknoloji. Onlar herşeyi doğru mu biliyor da onlara inanıyorsun. Garantisiz. Hem çok yavaş. Bunda İOS 6 var. Gibi gibi anlatabilirsin.
 
Donanımsal olarak eski teknolojiye sahip olması ve haliyle appleında güncelleme vermemesi alternatif olarak android işletim sistemli güçlü ucuz telefonlar olması iphone 4'ü aldırmaz.
 
Annene iPhone 4s'i göster. Bak bu da onunla aynı tasarımda ve ondan daha hızlı çalıştığını, daha kaliteli fotoğraf çektiğini anlat. Muhtemelen tasarımına takılmıştır.
Veya örnek ver, "senin ikiz gelinlerin olsa, birisi işleri daha çabuk bitirse, birisi de yattığı yerden zor kalksa hangisini daha çok seversin" de, ondan sonra annen 5s bile ister zaten.
Benim annem de iP4 kullanıyor. Şimdi iPhone 5 istiyor. Biraz geriden geliyor ama onun istediği iPhone ve düzgün çalışsın yeter. Bir de almışken daha iyisi olsun der. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı