Dota 2 Riki rehberi

Dalga mı geçiyorsunuz ? İlk item pt sonrası vlad mı ? Baya baya karşı takıma ben buradayım demek. Vlad, riki'ye kasılmayacak yegane item'lardan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eul Dota'yı tasarlamayı bıraktığından beri Dota oynuyorum. Dota 1 çok profesyonelce oynanıyormuş gibi dota 1 oynamamışsın demiyor musun bir de... Dota 1'de ne ward alınırdı ne kurye, support diye bir kavram yoktu, şimdi herkesin dibinin düştüğü Dendi bile tırt bir oyuncuydu. Neden, çünkü Dota 1 zaten profesyonel olmayan bir oyundu. Evet çok daha güzeldi her anlamda ama profesyonel değildi çok hatalar yapılırdı. Dota 1 zamanının en iyi turnuvası bile ancak Dota 2'nın orta halli takımlarının oynadığı bir turnuva kadar heyecan yaratırdı, hepsi profesyonelliğin noksanlığından. Dediğin şeye gelecek olursak da, evet riki'ye ne ring of basilius yapılır ne de o yüzük vladmir's offering'e tamamlandır. Evet yüzüğü açık kapayabilirsin ama değen bir item değil kesinlikle hele hele kapalıyken. Vladmir'in sebebi de daha önce de belirttiğim ancak pek detaylı açıklamadığım üzere, vladmir's offering'in sağladığı zibilyon çeşit aura ile düşmana oralarda gezindiğini belli eder bir dust'lık ömrün olur. Stealth Assassin'in adının hakkını vermek lazım.

Son bir ekleme, her hero'ya aynı item olmaz, yani riki'ye pt kasılabilir evet kullanışlıdır ama offlane oynayacak bir riki için tranquil boots çok daha iyi bir seçimdir. Bu tür seçenekleri değerlendirmek gerek, iyi oyunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rehbere ciddi emek verilmiş. Ama yanlış gördüğüm bazı yerleri belirtmek istiyorum.
İsimlerini tam hatırlamadığım için başka şekilde tabir edeceğim.
  1. Bot olarak mor botu seçmek bence daha doğru gibi. Tuşuna basınca bir yerden bir yere sizin bahsettiğiniz bottan daha hızlı gidiliyor. 24 Hasar veriyor. Başlangıçta her goldun önemi var ve daha ucuz. Ve en önemlisi ilk başta saldırınca tekrar görünmezlik için en az 3-4 saniye geçiyor. Bu arada koşarken adamların içinden geçebiliyorsunuz. Bu da size büyük kolaylık sağlıyor.
  2. Riki arkadan gerçekten güzel hasar veriyor. Mor botu da eklersek gayet iyi vuruyor. O yüzden sange and yashanın inanılmaz bir faydasını göremiyorum. Ne faydası var dersek, sakatlama olayı var. Tabi ki de işe yaramaz değil ama o paraya ne yapılabilir onu düşünelim. Önerilen ürünler arasında geçen Diffusal Blade, daha ucuz ve birisine onu uygulayınca adam nerdeyse duracak kadar yavaşlıyor. Zaten arkadan sert vuran rikinin Sange and Yasha olmadan da gayet güzel bir şekilde adamı kesebiliyor. Ayrıca bu ürün adamın üstündeki güçlendirici büyüleri etkisiz hale getirirken kendinize uygulanan olumsuz büyüleri de siliyor.
  3. Yazılabilecek çok şey var ama bu son maddem olacak. Sadece başlangıç için konuşmak istiyorum. Bottan hemen sonra alınması gereken item bence Desolator itemindeki 300 goldluk zırh azaltıcı item. Başlangıçta zaten en fazla 3-5 armor oluyor. 3 zırh azalınca riki çok daha güçlü vuruyor. İlerleyen seviyelerde farklı stratejiler uygulanabilir.
Yazdıklarınıza kesinlikle saygı duyuyorum. Kendi fikirlerinizi paylaşmışsınız. Yazınızın güzel yanları da var ama bence şu yazdıklarım da okunmaya değer. Yanlışlarım olabilir. Her türlü yoruma ve eleştiriye açığım. Öğrenmenin yaşı yoktur.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı