GTX 770 PC Televizyon Önerisi

melih922

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
92
Yer
Bursa, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
i5 4. nesil GTX 770 tipi bir masaüstü PC için nasıl bir televizyon alınmalıdır?


Özellikle oyun ağırlıklı kullanılıcak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung UE32s5500 kullanıyorum ben, gayet memnunum. 32" ekran boyutu, 1080p destekliyor, 100 Hz yenileme hızı var. Tepki sürelerinde arkadaşların söylediği kadar abartılacak bir gecikme yok, zaten televizyonun oyun modu var. Ekran kartını görünce aktifleşiyor kendi kendine. Bu arada belirteyim elimdeki ekran kartı da GTX770.

Ayrıca neden bir oyuncu "asla" televizyon kullanmaz onu anlayabilmiş değilim, FIFA oyun değil mi ?

Ben televizyonu alalı iki sene kadar oluyor, güncel televizyonları araştırmanızda da fayda var. İkinci HDMI portundan da televizyon yayını bağlarsınız, tek tuşla geçiş sağlarsınız.
 
Son düzenleme:
Bende Samsung'un 106 erkan 1080P TV'sini monitör olarak kullanıyorum bazen. Bunun oyunculukla ne alakası var anlamadım. Hatta kişisel düşünceme göre bütçe yüksek ise TV almak monitör almaktan daha mantıklı.
 
Ekran kartım gtx760 oc. 117 ekran philips led tv kullanıyorum,hiçbir takılma yaşamadan gayet rahat oynuyorum.Arkadaşın dediği gibi çift hdmı girişiyle tek tuşla tv arasında geçiş yapabiliyorum.fps Oyunlarda uzaktan mause klavye,diğer tüm oyunlarda kolla konsol performansını çok rahat alıyorum.117 çok büyük kabul ediyorum ama 80 veya mesafeye göre 106 ekran bir tv monitöre göre gayet mantıklı.(her ikisinide kullandım)
 
Söylediğim milisaniyelerin önemli olduğu FPS oyunları gidip de Fifa, Pes vs. konsol oyunları oynanır tabiki de. 102 ekranda BF oynayamazsınız oynasanız da düşmanları seçemezsiniz.
 
CS:GO da oynuyorum, multiplayer BF3 de oynuyorum, hiç problem yaşadım diyemem açıkçası. Sorunsuz bir oyun deneyimi var.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı