Ufak Bir Veda

Erkan Çevik

Kilopat
Katılım
8 Haziran 2014
Mesajlar
4.364
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bildiğiniz gibi okullar açıldı. Eskisi kadar sık giremiyorum. Ben de bilgisayarla olan bağımı kopartmak istedim. Kasımın son gününe kadar Technopat Sosyal'de yokum. Herkese başarılar dilerim. En kısa zamanda döneceğim. Herkese iyi Sosyaller.
 
Önemli olan okul tabiki. Burdaki bilgilerde önemli ama malum ülkemizde okuyup en az memur olmaz isen işin biraz zor Sürekli işten çıkartılma korkusu oluyor ve 80 lerde kız alırken sorulan soru olumuz. SSK lımı sorusu artık oğlumuz memurmu ya döndü :)
Hayatında ve derslerinde başarılar dilerim.
 
Gelebildiğim en kısa zamanda tekrardan geleceğim. Umarım başarılı bir yıl geçiririm. Bugünden itibaren sıkı bir ders çalışmaya başladım. Kendimi hırpalamaktan başka çarem yok. Herkese iş, okul, Technopat Sosyal, Technopat videolarında başarılar. Buraya mutlu olarak döneceğimi umut ediyorum. Herkese tekrardan kolay gelsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı