Assassin's Creed II unable to start the game hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Raydric

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2013
Mesajlar
1.305
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Selam, biraz önce 6gb civarı AC II'yi indirdim ve kuruluma geçtim ardından Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games klasörünü seçmiştim kurmak için ancak daha sonra oraya bir klasör açıp kurmadığını ve direk tüm dosyaları oraya attığını görünce Assassin's Creed II adında bir dosya açıp bütün dosyaları o klasöre açtım, bu arada masaüstüne kısayol gelmemişti. Uplay girip, oyun bilgilerine giriş yaptım ve ardından play tuşuna basınca böyle bir hata alıyorum:

Adsız.jpg


Şimdi ben bu hatayı klasörü değiştirdiğim için aldığımı düşünüyorum, böyle olunca durum oyunun klasörüne girip uygulamayı kısayol oluşturup masaüstüne attım ordan giriş yapıyorum ancak ilk seferde sürekli girmiş gibi görünüyor yani pencere gelmiyor ama Uplay Cloud sistemi oyunu kaydediyor ve ardından 2. defa kısayola tıkladığımda oyuna girebiliyorum normal olarak ama büyük ihtimalle sanıyorum ki klasör değişmem neden oldu buna. Biraz araştırdım Uplay'i ancak dosya dizini değiştirme yeri göremedim bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca Uplay üzerindende direk kısayol oluştur gibi bir seçenekte yok halbuki AC IV'de oluşmuştu ve özelliklerine baktığımda direk Uplay uzantısını görüyorum.
 
Oyunu kaldır ve tekrar yükle bu sefer yüklemek istediğin dizini tam olarak doğru seç. Kaldırmadan önce indirdiğin oyunu yedekle ve bu konudaki anlatıma benzer şekilde işlemleri uygula. Origin oyun yedekleme rehberi
 
İyide biraz öncede Brotherhood'u yükledim mesela o insallers kısmındaki kurulum dosyası kaybolmuş oyunları kurduğum için o 2 oyunun yok, ayrıyetten Revelations ve III'üde yüklüyorum onların var.
 
Oyunu silip yeniden yükledim ve istediği dizine kurdurdum sorun düzeldi ancak çözümü daha basit olsaymış iyiymiş.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı