Monster Abra v1.1.2 vs MSI Ge60 Apache

Piyasada birçok MSI GE60 apache var keşke link verseydin.
Monster bu;MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6"
Fiyat olarak adaletli olsun diye ben bu msı'la karşılaştırayım;Sanalmarketim.com - Dizüstü Bilgisayarlar > Notebook > MSI - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Yoksa gidipte 2500 tl'lik pc ile 3500'lük karşılaştırması yapmak mantıksız olurdu.
Şimdi fiyatta, ekran kartında, işlemcide monster önde. Ama MSI'da tasarım, servis, ve oyuncular için düşünülmüş ince detaylarda önde. Dersen ki bu fiyata alabileceğim en iyi özellikli bilgisayarı alayım kütük gibi olması sorun değil benim için Monster alabilirsin. Tabiki kaliteden ödün vermiş olacaksın. Ama emin ol MSI da seni üzmez monster'a göre bazı oyunları ultrada değil highta açarsın belki.
Not: Bunların hepsi benim şahsi görüşümdür. Güzellik algısı kişiden kişiye değiştiği için biri kalkıp yok canım monsterın tasarımı daha iyi diyebilir tabiki.
 
Aynı fiyattakileri karşılaştırıyorum. Abim alıcak performans istiyorsan Monster diyorum ama o daha çok tasarıma önem veriyor. Daha çok Msi istiyor ancak sıkıntı çıkarır mı onun için sordum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı