McAfee nasıldır?

Muhammed Uykucu

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
691
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi sosyaller. Ben TTnet'ten McAfee alacağım ama sizin görüşlerinizi almak istedim.
Acaba nasıldır bu virüs programı iyi midir bilemedim. Fazla bilgim olmadığı için bu konuyu açtım. Acaba bu ürünü alırsam memnun kalır mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti bankasında hesabınız varsa bir internet şubesi açın ve ücretsiz tam sürüm yanılmıyorsam 435 günlük webroot antivirüs programını kullanmanızı tavsiye ederim. Ben de var ve çok memnunum. Hem program hızlı hem de çok güvenli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın ama sakın alma. Hem doğru düzgün koruma sağlamıyor hem de dosyalara izin verilmiyor. Mesela GTA IV 'i crackli indirdin diyelim cracki virüs sanıp hemen siliyor silmemesine de izin veremiyorsun. Ayrıca program güncellemesi yaparken CPU kullanımı ortalama %50-%60 oluyor ben en yüksek %100 görmüştüm ve laptop bilgisayarlarda güç tasarrufu moduna getirince %20 'lere düşüyor. Hiç tavsiye etmem. WebRoot, Avira, Kaspersky, Norton 360 filan kullan McAfee 'yi kullanma.
 
Eski bir McAfee kullanıcısı olarak şunu şöyleyebilirim. McAfee İntele satıldıktan sonra çok bozuldu. Eskiden testlerde ilk 5 e giriyordu. Şimdi ise yerlerde sürünüyor. 2 sene önce sorsaydın tavsiye ederdim ama şimdi uzakdur derim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı