Asus P5Q SE Anakarta GTX 750 Ti Olur Mu?

Yanlış anlaşıldım galiba benim demek istediğim şu an pc de bulunan DDR2 ramleri DDR3 gibi RAM'lerle değiştirmediğim için ekran kartı GTX 750 Ti olunca performans fark olur mu ? Yani RAM'lerim DDR2 olması ekran kartının performansından dolayı bana sorun çıkarır mı?
 
Sen şu anki sisteme DDR3 bellek takamazsın, anakartın DDR2 belekleri destekliyor. DDR3 RAM takman için anakartı değiştirmen lazım, anakartı değiştirince otomatikman işlemci de değişecek yani tümden sistem değişecek.
 
Evet biliyorum anakartımın DDR2 RAM desteklediğini. Zaten PSU ve ekran kartını aldıktan sonra ilerleyen zamanlarda anakart RAM ve işlemciyi değiştireceğim fakat şimdiki haliyle DDR2 RAM varken performans kaybı çok fazla yaşar mıyım ?
 
Performans kaybını RAM'lerden dolayı değil anakartın üzerindeki yongasetinden dolayı yaşayacaksın. Yonga setini değiştirmek istiyorsan anakartı değiştirmek zorundasın, anakart değişincede tüm parçalar değişmek zorunda.



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı