İ3 4150 nasıl bir işlemcidir?

Geveze

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2014
Mesajlar
64
Beyler forumda hep görüyorum aklıma takıldı.Bu i3 4150 çok iyi bir işlemci mi?
İyi performans veriyormu? Herkez onu tavsiye ediyor.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleme:
İşlemci oyun içi perfonmans vermez istersen en iyi işlemciyi al gine oyun içi perfonmans vermez, işlemci ne verir dersen şunları verir ;
birimlerinin çalışmasını,bu birimler arasındaki veri akışını kontrol eden,bu verileri değerlendirip yeni bilgiler üreten elektronik aygıt olduğu için oldukça önemli bir bileşendir.Bilgiyi alma,işleme,saklama ve gönderme işlemleri işlemci tarafından yapılır.
Bilgisayar üzerinden yaptığımız herşey işlemciye muhakkak uğrar.Yani klavyedeki bir tuşa basmamız ya da mouseyi oynatmamız bile işlemci çalışmasına örnektir
Bir bilgisayarın işlem yeteneği ve hızından söz ettiğimizde aslında çoğunlukla işlemcinin yeteneği ve hızından söz ederiz.

Özet olarak : Bilgisayarın tüm işlevini görür ( oyun hariç ).
 
Oyun görevini yapmadığını biliyorum.Cevap verdiğiniz için teşekkürler ama ben i3 4150 çok iyi bir işlemci mi ki herkez onu tavsiye ediyor diye soru sordum ve cevabını alamadım.

@Silinen üye güzel açıklama yapmışsın. Sağol.
 
Benim FullHD ile birkaç, bir kaç tane de 1280x1024 çözünürlüklü denemelerim var i3-4130 ve GTX 750Ti-PH ile. Assasin's Creed 4 Black Flag ve Fifa 15 Demo denelerini de ekleyeceğim, birkaç video daha eklerim zamanla. i3-4130 bazı oyunları Full açmıyor fakat Full'e yakın açıyor, i3-4150'de buna benzer performans verir GTX 750Ti-PH ile. Daha iyi bir ekran kartı alırsan ona göre değişebilir performansı.

Göksel Gündüz
- YouTube
 
Son düzenleme:
Benim FullHD ile birkaç bir kaç tane de 1280x1024 çözünürlüklü denemelerim var i3-4130 ve GTX 750Ti-PH ile. Assasin's Creed 4 Black Flag ve Fifa 15 Demo denelerini de ekleyeceğim, birkaç video daha eklerim zamanla. i3-4130 bazı oyunları Full açmıyor fakat Full'e yakın açıyor, i3-4150'de buna benzer performans verir.

Göksel Gündüz
- YouTube
Acaba Crysis 3 denemesi atabilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı