KVK servis kalitesi

KVK teknik servisini kullandıysanız tecrübeniz nasıldı?

  • mükemmel!

    Oy: 0 0,0%
  • Eh işte

    Oy: 0 0,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    8

mustafa_34

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2014
Mesajlar
213
Makaleler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar

KVK'nın servis kalitesi ile ilgili size şikayet ve bilgi vermek istiyorum.

2013 yılının Ağustos ayında aldığım iPhone 5 aldık. Birkaç ay kullandıktan sonra camında bir arza fark ettim. Cam çıkmış gibiydi sanki, oynuyordu. Ayrıca uyut/uyandır tuşu da biraz içeri çökmüştü.Ayrıca kamerada leke de vardı. Ben de başına bir şey gelmeden bir Türkcell bayisine götüreyim de değiştirsinler dedim. Neyse arıza kaydımı falan yaptılar. 2 gün sonra servisten aradılar ve bana dediler ki "sen bu iPhone'u düşürmüşsün o yüzden tamir paralı olacak". 350 lira istediler.

Neyse ben de tüketici hakları'nı aradım. Oradan bana dediler ki bu parayı ödemek zorundasın. Yapacak bir şey yok dediler. Bu 350 lirayı ödemek zorunda kaldık. Arayıp sorduğumuzda dalga geçer gibi konuştular. 15 iş günü boyunca bekledik ki telefon gelsin. Telefon geldiğinde türkcell'e gidip açtım telefonu ama iPhone olduğu gibi geri gelmişti. Parasını da ödemiştim. Oradaki görevliye sordum ne yapacağız diye. dedi bir daha gidecek.

yine 15 gün daha bekledim telefon için. bu sefer de telefon bozuktu üstüne titreşim motorunu ve hoperlorü bozmuşlardı. Ayrıca kasasını da değiştirdiklerini söylediler. eve gidip baktığımda IMEI numarası aynı değildi. iPhone'dan bakınca başka kasadakinden bakınca başka imei numarası vardı.

bir daha gönderdik. telefon geldiğinde hoperlörü sanki sahte bir hoperlorle değiştirmişler gibi ses kalitesi vardı. Ayrıca camı da bi garipti. onu da sahtesiyle değiştirmişler heralde. :D IMEI numarasını sorduğumda ise kasa değiştiğinden dolayı öyle dediler.

Dördüncü sefer gönderdik ki şu camı bi normal hale döndürsünler diye. ama yok tamir etmediler.

En sonunda Zorlu Center'deki Apple Store'a gittim.

İlk girişte çalışanlar bizi karşıladı derdimi anlattım. Dedi ki hiç uğraşmasaydın keşke. Biz direk telefonu değiştiriyoruz. Genius bar randevusu al sana yardımcı olacağız dediler.

Randevu vaktinden 15 dakika önce Apple Store'da bekledim. Sonra bir Genius arkadaş geldi. :D

Derdimi ona da anlattım fakat kasadaki imei ve iphone'un içinde yazan imei birbirini tutmadığı için sorun yaşadık. kasanın yetkili serviste değiştiğini söyledim. Genius bir yere gitti ve bu durum hakkında ne yapacağını sordu. geldi dedi ki "Telefonun az daha patlayacaktı. önce ısındı sonra şişti" dedi

sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Zart diye yeni telefonu verdiler bana

YANİ ANLAYACAĞINIZ KVK TELEFONUMA NE YAPTIYSA ARTIK TELEFON BOMBAYA DÖNMÜŞ YA BENİM YANIMDAYKEN PATLASYDI?

Apple sahibi arkadaşlar eğer cihazınızla ilgili sorun olursa apple store'a gidin gerçekten çok yardımcı oluyorlar.
 
Geçmiş Olsun arkadaşım. Ya benimde İphone4S var bi ara çok ısınmıştı telefon kapandı ve koklayınca çok kötü bir kokuydu. Gerçekten çok farklı kömür gibi o_O :ROFL:
 
Son düzenleme:
KVK mı aman :( Bundan 8 yıl önce Samsung D500 telefon aldım oradan. Bide kaçak çıkmasın diye KVK'dan aldım. O aralar kaçak olayları vardı ve KVK'dan normalin 100 tl fazlasına aldım. Telefonum 3 ay sonra kullanıma kapandı.O aralar toplu olarak kaçak telefonlar kapatılmıştı. Gittik dedik böyle falan fatura istediler fatura yok bulamadık evde ama göreceksin yüzümüze bakmıyorlar. Sonra faturayı bulduk götürdük yapamadılar birde. Bizden kaynaklanmıyor diyorlar Telsimin suçuymuş. En son merdiven altı bir telefoncuya Imei falan yaptırdık öyle olmuştu telefonum. O zamanlar ilkokula gidiyorum annem babamda bilgisiz bu konularda. Şimdi olsa tüketici haklarına başvurur ağlatırım onları da. Ne demek sattığı telefon kaçak çıkacak. Neyse o günden sonra ne zaman KVK'nın önünden geçsem şeytan gibi taşlayasım geliyor. Bunu neden anlattım bilmem ama içimde kalmış döktüm iyi oldu :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı