[Alındı] GTX780'li kasa

Resim kafa karıştırıcı gerçekten :LOL:

Kusuruma bakmayın, kabloların ve psu'nun bulunduğu bölümün fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Hemen ekliyorum :D

20140918_202323.jpg


buraya da ekledim @Silinen üye
 
Son düzenleme:
Kasanın kablo saklama ünitesi bulunmuyor mu ?

Çözmüşsünüz zaten. :)

Kasanı çok beğendim hayurlı olsun. Ekran kartından memnun musun?

Memnun olup olmayacak kadar test edemedim henüz. Metro 2033 Redux ile başladım, SSAA x4 'te 30fps altında seyrediyor. SSAA x2'de 40fps üzerinde. Battlefield4'de de 120-140fpslerde geziyorum. Sıcaklık olarak en fazla 68 gördüm sanırım. GPU Tweak monitör üzerinde maksimum değer olarak gördüğümü söylüyorum. İleride video çekerek paylaşırım konu altında. :)

O bölüm saklama ünitesi galiba. Bu arada hayırlı olsun hocam. Testleri en yakın ne zaman atarsınız?

Teşekkürler. Şuan bilgisayar başına bile tam olarak oturamıyorum sadece geceleri, arkadaşlarla LoL oynadık. O yüzden test imkanım çok olmadı ama yavaş yavaş başlıyorum. Yakın zamanda paylaşırım.
 
Sistemin son parçalarından biri olan, monitör sonunda eklenmiştir. Asus VG248QE 144hz monitörü aldım. Yoğunluk sebebiyle sistem testlerini de yapamıyorum ancak uygun ilk vaktimi buna ayıracağım. Monitör olmadan da 1050p ile test yapmak istememiştim. Fotoğraflarını da atarım monitörün. 60hz üstünü insan gözü ayırt edemez yazısını çok okudum ancak, sadece oyun oynarken değil, masaüstündeyken bile sağ tıklama filan ayrı bir şık.
 
İlk Benchmark testini yapmış bulunmaktayım. Benchmark programlarını bilmediğim ve fazla vakit bulamadığım için test imkanım olmuyor ancak tavsiye programlarınız olursa boş vakitlerimde test deneyimlerimi sunabilirim.
Unigine Valley Benchmark'ta Extreme HD modunda bir test gerçekleştirdim.

valleybench.jpg


Test sonunda ekran kartımın sıcaklığı 65 dereceydi. Benchmark modunda olmadan 40 dakika filan da grafikleri açık bıraktım maksimum sıcaklık değerim 68 dereceydi.

Bu arada Razer Kraken 7.1 kulaklık, Razer Deathadder 2013 mouse, Razer Blackwidow Tournament Stealth Edition klavye alınmıştır.

Bunun yanında kasaya NZXT Hue RGB Led takılmıştır. Fotoğraflarını yakın zamanda paylaşırım. Tek eksiğim kart okuyucu kaldı sanırım. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günlerde kullanın. Bu kasa ve işlemci soğutucu nasıl görünür diye 1 saattir internette gezinirken imdadıma yetiştiniz :) Kasadan da memnunsunuz sanırım. Ben de sistem topluyorum ve sadece kasa konusunda kararsız kalmıştım ama artık karar verdim. Hayırlı olsun tekrardan...
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı