Bilişim 10. Sınıfta Daha Önde Olmak İstiyorum

Doğukan09

Kilopat
Katılım
10 Aralık 2013
Mesajlar
107
Yer
Aydın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilişim 10. snıf öğrecisiyim sınıftaki arkadaşlara karşı yaptığım tespitte onlardan daha öndeyim yani donanımdan anlıyorum fakat sınıfın mevcudu fazla olduğu için sınıf ikiye bölündü ve bizim grubumuz'un öğretmeni hep sınıfta kalıyor ve lise'den mezun olunca teknisyen olacağımızı söylüyor '' sınıfta daha doğrusu kendi grubumda teknisyen olacağımız bir tek ben biliyorum '' neyse diğer grup sınıfa geldiğinde öğretmenleri onlara neleri göreceğimizi anlatmış 7'lik sayı sistemi gibi ben zaten bunları göreceğimizi biliyorum fakat öbür grup öne geçip aradaki farkı kapatacak gibime geliyor o yüzden ''programla notları olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirler mi..
Not: Anlatıklarım 1 haftalık gözlemdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 10. sınıfa gidiyorum. Bizde grup ayırması diye bir şey yok. Hatta Temel Ölçme, BTT, BTR ve Temel Programlama dersleri var. Temel programlamada kod görüyoruz yani bilgisayar dilini öğreniyoruz.
 
Dersleri çok iyi dinle. Ön hazırlık yap derslere. Anlamadığın yerleri hemen sor. Yazarak çalış bence. Yeni teknolojileri araştır. Yenilerini öğren. Evde bol bol pratik yap. Hocanın anlattıklarını uygula onların 1 seviye üstüne geçmeye çalış. Onların üzerine sen bir şeyler koy ilerletmeye çalış. Hocanın anlattığı örneği biraz değiştirip yeni bir şeyler ortaya çıkar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı