Anasayfa Haber Samsung’un yeni H serisi buzdolapları

Samsung’un yeni H serisi buzdolapları

Samsung’un yeni H serisi buzdolapları tanıtıldı…

Samsung, Berlin’de gerçekleştirilen IFA 2010 Fuarı’nda elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya serisine son eklenen buzdolabı serisi H- Serisi Gardırop Tipi Buzdolapları’nı tanıttı. Yeni H-Serisi dış tasarımda ve iç ergonomide yeni unsurlar barındırıyor; hem dış görünümünü modernleştiriyor hem de işlevlerini güncelliyor.

Şık Özellikler ve Stil Yansıtan Tasarım

Samsung’un gardırop tipi buzdolapları gelişmiş tasarım unsurları ve akıllı yiyecek saklama çözümlerinin benzersiz bir harmanını sunuyor ve kusursuz, birinci sınıf dış görünümünü tamamlıyor. Buzdolabının iç kısmı yerine kapısının iç kısmına entegre olan yepyeni Clear View (Berrak Görünüm) buz makinesi, buzdolabının dondurucu kısmında 25 litre daha fazla kapasiteye yer açıyor. Ayrıca, cihazın ön yüzeyinde yer alan, tek dokunuşla çalışan kahve makinesi tarzında dizayn edilmiş su ve buz pınarı da sofistike bir görünüm ve his veriyor.

Hafif bir dokunuşla açılabilen Soft Touch İçecek İstasyonu mini bar göreviyle partilere eğlence katıyor. Özel olarak tasarlanmış olan ünite yeni H-Serisi buzdolaplarının kapılarında yer alıyor ve tek bir yumuşak dokunuşla devreye giren dokunmatik arayüzü aracılığıyla içeceklere kolay erişim sağlarken, yiyecekleri de soğuk tutuyor. İçecek pınarı da kolay erişim ve rahatlık için yeniden tasarlanmış ve gelişmiş görünürlük için de mavi LED ışıkla donatılmış.

Yeni H-Serisinin içinde Z rafı ve çıkarılabilir tepsilerin yanı sıra LED’li kule ışıklandırma da yer alıyor; bu sayede iç hacim daha da genişliyor. Buzdolaplarının dışındaki yerleşik “Kolay Açma/Kapama Kolu” da her kullanıcıya uyacak şekilde, onların en zahmetsiz biçimde kapıyı açabilmeleri için mükemmel şekilde tasarlanmış.