Anasayfa Haber HTC’den iki yeni telefon: HTC Desire HD ve HTC Desire Z

HTC’den iki yeni telefon: HTC Desire HD ve HTC Desire Z

HTC’den iki yeni telefon: HTC Desire HD ve HTC Desire Z

Dünya çapında akıllı telefon tasarımcısı olan HTC Corporation, yeni HTC Desire HD ve HTC Desire ZAndroid tabanlı akıllı telefonlar ile kullanıcılarına yeni bir  ‘HTC Sense’ deneyimi sunuyor. Yeni HTC Sense deneyimi ile HTC’nin telefon modelleri daha fazla kişiselleştirilerek  kullanıcı odaklı bir yaklaşım hedefleniyor. HTC Sense, HTC telefonlarının sunduğu mobil deneyimi geliştiren HTCSense.com adlı bir dizi ücretsiz bağlantılı hizmetleri içeren platformla çeşitli anahtar yenilikler sunuyor.

HTC Desire HD

HTC Desire HD parlak 4.3” LCD ekranı ve Dolby Mobile ve SRS virtual sound ile üstün multimedya içeriğiyle dikkat çekiyor ve bir ilk olarak yeni 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon işlemciye sahip bulunuyor. Dual flaşlı 8 megapiksel kamera içeren HTC Desire HD, 720p HD video kaydına olanak tanıyor. HTC Legend’in monokok mirasını temel alan HTC Desire HD, sert alüminyum bir bloktan şekillendirilmiş bulunuyor ve HTC’nin bilindik kalitesini ve gücünü yansıtıyor. Ayrıca çalıştırma dizisini tamamlamak için gereken süreyi kısaltmak suretiyle kullanıcılara hızlı bir şekilde arama yapma ve e-postalara bakma olanağı tanıyan yeni HTC Fast Boot işlevi de içeriyor.

HTC Desire Z

HTC Desire Z, sürekli hareket halinde olan kişilerin Facebook ve Twitter’da arkadaşlarıyla ya da işyerindeki iş arkadaşları ve müşterileri ile bağlantıda kalmalarını kolaylaştırıyor. HTC Desire Z’de hızlı ve kolay yazım için QWERTY klavye içeren benzersiz bir ‘pop hinge’ bulunuyor.  Ayrıca HTC Desire Z’de bulunan klavye, çeşitli klavye kısayolları ile menüleri açmadan yaygın işlevlere anında erişmeyi sağlayan uyarlanabilir iki adet tuş da içeriyor. Bunlara ilave olarak HTC Desire Z’de, 720p HD video kaydı ve otomatik flaşlı 5 megapiksel kamera işlevleri de bulunuyor. Artırılmış performans ve pil ömrü için yeni 800MHz Qualcomm 7230 işlemcinin kullanıldığı ilk telefon olma özelliği taşıyan HTC Desire Z, HTC Fast Boot işlevi de içeriyor.

Erişilebilirlik

Yeni HTC Desire HD ve HTC Desire Z’ye, Ekim 2010 itibariyle belli başlı Avrupa ve Asya pazarlarında mobil operatörler ve perakende satıcılar yoluyla geniş çapta erişilebilecek. HTC Desire Z, Kuzey Amerika’da yıl sonunda erişilebilir olacak.