Anasayfa Haber Samsung’dan taraftarlara özel diskler

Samsung’dan taraftarlara özel diskler

Dijital tüketici elektronikleri ve billişim teknolojisi alanının dünyadaki öncü şirketlerinden Samsung’un yeni mobil harici sabit disk sürücüleri (HDD); Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için özel olarak tasarlandı ve üretildi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Kulüplerinin Lisansları ile üretilen yeni Samsung Taraftar sabit disk sürücüleri ile artık taraftarlar, bilgilerini takımlarının renkleri ve logoları ile taşıyabilecek.

Samsung’un Taraftar HDD’sinin bellek kapasitesi 500GB ve 5400rpm dönme hızına sahip. Doğa dostu tekneloji ile üretilen bu özel sabit diskler, 9 MB Tampon Bellek ve 480mbps ortalama erişim süresi ile de maksimum performans sunuyor. Sadece 170gr. ağırlığa sahip Samsung Taraftar HDD ile özel deri kılıf ve USB kablo da hediye ediliyor.

Taraftar HDD’de ayrıca gelişmiş veri kayıt teknolojisi de yer alıyor. Bu özellikler, PC’lerinde kendi film koleksiyonlarını oluşturan tüketiciler için mükemmel bir çözüm oluşturuyor. USB 2.0 bağlantı teknolojisi içeren HDD’ler, gerçek zamanlı ya da programlı yedeklemeyi mümkün kılan Samsung Otomatik Yedekleme, sanal sürücüde verileri şifreleyen ve saklayan SecretZone™ ve bir şifre aracılığıyla veriyi iki kez koruma altına alan güçlü veri koruma fonksiyonu SafetyKey™ gibi birçok kullanıcı dostu özelliği de destekliyor.

Fiyatı: 189 TL

Özellikleri

Boyut 2,5″
Dönme Hızı 5400rpm
Tampon Bellek 8mb
Ort. Erişim Süresi 480mbps
Bağlantı USB 2.0
Kutu İçeriği USB Kablo
Ağırlık 170gr
Kapasite 500gb
Garanti 3 Yıl
Hediye Deri Kılıf