Anasayfa Haber Samsung BX1930N Monitör

Samsung BX1930N Monitör

Samsung BX1930N Monitör

Tüketici elektroniğinin lider isimlerinden Samsung’un yeni LED monitörü BX1930N sahip olduğu en yüksek seviyede kontrast oranı ile renkleri daha zengin ve hayal ettiğinizden bile daha gerçekçi hale getiren profesyonel bir görüntü kalitesi sunuyor. BX1930N ‘in gerçekçi renkleri ve kristal berraklığı sayesinde tüm ayrıntıları gerçek hayattaki kadar canlı görebiliyorsunuz.

Daha az yer kullanın, çevreye duyarlı olun

Samsung BX1930N LED monitör, kişisel bilgi işlem ortamınızda devrim yaratırken, çevrenizde de olumlu bir etki oluşturuyor. Halojen ve kurşun maddeleri içermeyen, geri dönüştürülebilir, daha az enerji tüketimi yapacak şekilde tasarlanmış olan Samsung BX1930N, geleneksel CCFL monitörlere göre çok daha çevre dostu. Yenilikçi LED mühendisliği anlayışına göre tasarlanan BX1930N, daha az yer kaplıyor ve süper hızlı tepki süresi ile dikkat çekiyor. Bu yenilikçi özellikleri ile de daha verimli ve daha keyifli bir bilgi işlem deneyimi yaşatıyor.

Mükemmel ve yüksek hızlı performans

Samsung BX1930N, 5ms’lik tepki süresi sayesinde, monitörünüzün en hızlı ve hareketli film sahnelerini bile mükemmel bir performansla gösteriyor. Bu çarpıcı, kusursuz görüntüleme özelliği filmleri, oyunları ve internet içeriklerini yavaş sahnelerde rastlanılması olası olan en ufak bir titreme, bulanıklık ya da gölge olmaksızın en mükemmel kalitede sunuyor ve  izleme deneyiminden keyif almanızı sağlıyor.

Parlaklığı kontrol ederek enerji tasarrufu yapın

Magic Eco özelliği, enerji tasarrufunu basitleştiriyor. Bu özellik, monitörün parlaklığını tasarruf etmek istediğiniz enerji miktarına göre ayarlıyor. Bu bağlamda, dört enerji tasarrufu seçeneği bulunuyor: Yüzde 100, yüzde 75, yüzde 50 ve “enerji tasarrufu modu kapalı”. Magic Eco devreden çıkarılırsa dahi, Samsung’un Magic Bright (Sihirli Parlaklık) özelliğinden yararlanma seçeneği de kullanabiliyor. Bu özellik, manuel olarak ekran parlaklığının ayarlanmasına olanak tanıyor.

Renk efektlerini hissedin

Gelişmiş ColorEffect (renk efekti) özelliği ile görüntüleri dilediğiniz gibi geliştirebiliyorsunuz. Ruh halinize uyan fotoğrafik efektler ile tamamen kişiselleştirilmiş bir görüntüleme deneyimine kendinizi hazırlayın ve Aqua, Sepia, Yeşil ve Gri Tonlarından birini seçerek tamamen size has bir ekranın keyfini sürün.

Kontrol tuşlarınızı kişiselleştirin

BX1930N’in yenilikçi özelleştirme tuşu, gelişmiş eğlenceyi, tam anlamıyla parmaklarınızın ucuna  taşıyor. En sık kullandığınız, en favori fonksiyonu bu özel tuşa atayarak, en sık kullanılan özelliklere ışık hızıyla erişebilirsiniz. Özel tuşunuza bastığınızda Magic Bright (Sihirli Parlaklık) fonksiyonuna mı, Magic Color (Sihirli Renkler) fonksiyonuna mı, Color Effect (Renk Efekti) fonksiyonuna mı, yoksa Image Size (Görüntü Boyutu) fonksiyonuna mı  erişeceğinize siz karar veriyorsunuz.

İzleme deneyiminizi zenginleştirin

İster ayakta olun, ister yatar ya da oturur pozisyonda, Samsung BX1930N’in Magic Angle (Sihirli Açı) özelliği izlediğiniz filmin daima göz hizanızda olmasını ve sizin de rahat olmanızı garantiliyor. BX1930N monitörünüzü nereye koyarsanız koyun, 5 farklı moddaki açı yönetimi izleme açınızı genişletmenize olanak sağlayarak ekranın daima doğrudan sizin görüş hizanıza göre ayarlı olmasını mümkün kılıyor.

Akıllı Boyut

Herhangi bir resmi tam boyutlu görüntülemek istediğiniz zaman, resmi esnetmeniz, uzatmanıza gerek kalmıyor. Samsung BX1930N’in akıllı ayarlanabilir görüntü boyutu fonksiyonu ile görüntüleri orijinal formatlarında, standart boyutlarda geniş ekranda görebiliyorsunuz.

Kendi Kendine Çalışır

Samsung BX1930N monitörler, yalnızca yüksek performansı ile öne plana çıkmakla kalmıyor; çevre dostu ve verimli olması ile de dikkat çekiyor. Otomatik Kapanma özelliği ile monitör, belirlenen bir zamanda kendi kendini kapatıyor. Bu sayede enerji tasarrufu yapılmasına yardımcı oluyor. Bu özellik, ayrıca optimum performans, daha fazla dayanıklılık ve daha uzun ömür sağlıyor.

MagicBright 3™

Monitörünüzün görüntü özelliklerini tek bir tıkla yönetebiliyorsunuz. MagicBright 3™ otomatik olarak parlaklığı, kontrast oranını ve gamma düzeltme özelliğini seçtiğiniz moda göre en uygun seviyeye getiriyor.

Windows® 7

Samsung BX1930N , Windows® 7’nin teknik gerekliliklerine uyumluluğu açısından test edildi ve uyumluluğu ile onaylandı. BX1930N, Windows® Renk Sistemi standartlarına da uyumlu. Size de monitörünüzde gerçek renklerin keyfini sürmek kalıyor.