Anasayfa Oyun Modern Warfare 3, Sledgehammer’dan gelebilir

Modern Warfare 3, Sledgehammer’dan gelebilir

Modern Warfare serisinin yeni oyunu Modern Warfare 3, Sledgehammer’dan gelebilir…

Bazı kaynakların verdiği bilgiye göre Modern Warfare serisinin yeni oyunu Sledgehammer Games tarafından yapılabilir. Firmanın şu anda Modern Warfare 3 üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığı özellikle kulislerde en çok konuşulan konulardan.

Özellikle Infinity Ward’un yeniden yapılanma sürecinde olması ve yetenek havuzunu tekrar geri kazanmaya çalışması, tüm bu iddiaları güçlendirir nitelikte. Infinity Ward yapılanma sürecini başarılı bir biçimde tamamlasa dahi oyun geliştiricilerin geleceği hala belirsizliğini koruyor. Yine hiç kimsenin Infinity Ward’un ne üzerinde çalıştığı konusunda en ufak bir bilgisi dahi yok.

Öte yandan Sledgehammer’ın üzerinde çalıştığı yeni Call of Duty oyununun üçüncü kişi gözüyle (Third-person) oynanabileceği söylenirken bu projenin rafa kaldırılmış olma ihtimali üstünde de duruluyor zira Infinity Ward hala toparlanmış değil. Tüm bunların yanında bir COD MMO FPS oyunu da söylentiler arasında.

Sonuç olarak Activison, Kasım 2011’de çıkacak bir Call of Duty oyununu bekliyor. Fakat şu anda bu oyunu kimin geliştirdiği veya nasıl bir dinamiğe sahip olacağı konusunda maalesef herhangi bir bilgi yok. En yakın bilginin ise Ocak ayında gerçekleşecek olan CES fuarında ortaya çıkması bekleniyor.