Anasayfa Haber Canon’dan çevreci yeni i-SENSYS yazıcılar

Canon’dan çevreci yeni i-SENSYS yazıcılar

Canon’dan çevreci yeni i-SENSYS yazıcılar:  i-SENSYS MF4400 ve MF4500

Canon görüntüleme ve baskı teknolojisi alanında tüketicilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde i-SENSYS MF4400 ve MF4500 serilerini piyasaya sunan Canon, serinin altı yeni siyah-beyaz i-SENSYS Hepsi-Bir-Arada modeli ile kişisel çalışmaların yanı sıra küçük iş grupları için hızlı ve masrafsız çözümler sunacak.

  • Canon’un yeni i-SENSYS MF4400 ve MF4500 serilerinde altı adet kullanımı kolay, hızlı ve küçük model bulunuyor.
  • Benzersiz tarzda yeni tasarımı ile modeller, ev ya da ofis ortamlarına uyum sağlıyor.
  • Modellerdeki Hepsi-Bir-Arada özelliği üretimi arttırarak, kişisel ve küçük iş sahibi kullanıcılara zaman ve para kazandırıyor.

i-SENSYS MF4400 ve MF4500 serileri yoğun ofis ve ev ortamlarında kullanıcıların baskı ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir dizi işlevsellik sunuyor. i-SENSYS MF4400 modelleri kullanımı kolay çok işlevli siyah/beyaz cihazlara ihtiyaç duyanlar için ideal çözüm sunarken, i-SENSYS MF4410 ve i-SENSYS MF4430 baskı, kopya ve tarama işlevleri ile dikkat çekiyor. i-SENSYS MF4450 ise bunlara faks özelliğini de eklerken, i-SENSYS MF4430 ve i-SENSYS MF4450 modellerindeki Otomatik Doküman Besleyici teknolojisi, kullanıcıların çok sayıda belgeyi aynı anda kopyalamasını sağlayarak onlara zaman kazandırıyor.

i-SENSYS MF4500 serisi, çift taraflı otomatik baskı dahil olmak üzere katma değer sağlayan özellikleri ile de kullanıcılara kağıt ve baskı masrafı tasarrufu sunuyor. Üst düzey üretkenlikle tasarlanan bu modeller; baskı, kopya, tarama ve faks işlevleriyle de dikkat çekiyor. i-SENSYS MF4570dn ve i-SENSYS MF4580dn ağ ortamına bağlanarak küçük iş gruplarına cihazı paylaşma imkanı verirken, i-SENSYS MF4580dn aynı zamanda çift taraflı tarama, kopya ve faks için çift taraflı bir Otomatik Doküman Besleme özelliği ile işlevsellik sunuyor.

Küçük, çevreci ve tarz sahibi

Çevreci özelliklerle donatılan bu yeni modeller, küçüklüğü ve tarz sahibi tasarımları ile işyerleri ve ev ofisi ortamlarına da uyum sağlıyor. Canon’un şık ve kompakt bu yepyeni cihazları, ekonomik fiyat, hız ve kullanım kolaylığı arayanlar için de ideal çözümler sunuyor. Lazer yazıcı teknolojisinin getirilerinden faydalanarak, profesyonel görünümlü siyah/beyaz baskılar sunan modeller, Canon’un bakım gerektirmeyen Hepsi-Bir-Arada kartuşu, basit tarama işlemi ve bilgiye anında ulaşabilmenizi sağlayan yeni 5-satır LCD göstergesi ile de oldukça ideal. Modeller, farklı tasarımlarıyla da göze çarpıyor. i-SENSYS MF4400 ev ofislerine uyum sağlayan şık siyah tasarımlarıyla karşımıza çıkarken,  i-SENSYS MF4500 modelleri, şık siyah-beyaz tarzıyla dikkat çekiyor.

Sınıfındaki en az enerji tüketimi

Modellerin tümü yüksek baskı hızı ile çalışıyor. i-SENSYS MF4400’deki modeller 23 sayfa/dakika, i-SENSYS MF4500 modelleri 25 sayfa/dakika ile çalışırken, modellerin tümü yüksek baskı kalitesi sağlayan 1,200 x 600 nokta/inç çözünürlükleriyle de ilgi çekiyor. Öte yandan renkli tarama bu modellerle çok yönlü ve basit bir hale gelirken, zamandan tasarruf sağlıyor ve yüksek kalitede sonuçlar kazandırıyor. Taranan belgeler birkaç adımda e-posta, PDF ya da başka uygulamalar yoluyla dağıtılabilmesini sağlarken, dahili Ethernet özelliği ile i-SENSYS MF4570dn ve i-SENSYS MF4580dn, MF Toolbox vasıtasıyla tarama yaparak birden fazla çalışma grubunun hızla taramalar yapabilmesini sağlıyor.

Sınıfındaki en az enerji tüketimi değerlerine sahip olan cihazlar düşük masraf ve enerji özellikleriyle de tüketicilerin beğenisini kazanacak. Öte yandan 9 saniyelik ya da daha az İlk Kopya Çıktısı ve Hızlı İlk Baskı teknolojisi ile de modeller, tüketicilerden büyük takdir toplayacak.

Canon Avrupa Lazer Bölümü Ürün Pazarlama Müdürü Anil Jagpal, i-SENSYS MF4400 ve MF4500 serisinin Canon’un, hızlı ve kolay kullanımlı, performansı yüksek küçük ürünler üretme konusundaki kararlılığını gösterdiğini belirterek şunları söylüyor; “Verimli ve masrafsız uygulamalar sağlayan katma değeri yüksek modellerimiz, üretimi ve iş uygulamalarını geliştirmek için tarz sahibi, kullanımı kolay, Hepsi-Bir-Arada ürünler arayan küçük işyerleri için mükemmel bir çözümdür.”