Anasayfa Haber Kablolarınızdan kurtulun: Creative D200

Kablolarınızdan kurtulun: Creative D200

Creative tüm Bluetooth cihazlar ile rahatlıkla kullanabileceğiniz yeni hoparlörü D200’ü duyurdu.

Yorgun argın eve geldiniz, dizüstü bilgisayarınızı açtınız ve biraz müzik dinlemek veya film izlemek istediniz.  Veya cep telefonunuzdaki bir müziği dinlemek istediniz. İşte burada Creative D200 devreye giriyor.  Yerinizden kalmadan sadece dizüstü bilgisayarınızın veya telefonunuzun Bluetooth’unu açmanız yeterli! Bundan sonrası sadece mükemmel ses kalitesinin tadını çıkarmak…

Creative D200 tüm Bluetooth ürünleriyle uyumludur. Cihazının sadece 1 defa Creative D200 ile eşleştirdikten sonra, müzik ziyafetine başlayabilirsiniz. Özel apt-X çözücüsü sayesinde stereo olarak tüm müziklerinizi dinleyebilir ve filmlerinizi izleyebilirsiniz.

Creative D200 üzerinde bulunan ses kontrol düğmeleri ile ses ayarı yapabilmenizin yanı sıra, isterseniz bağladığınız Bluetooth’lu cihaz ile de sesi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Arkasında buluna hava çıkışı ile çok daha derin bas sesleri sunan Creative D200’e ayrıca, arka tarafında bulunan harici girişi ile Bluetooth özelliği olmayan bir cihazı rahatlıkla bağlayabilirsiniz.

Creative D200,  hoparlörlerin kablo karmaşasından kurtulmak ve kaliteli sese doymak isteyenler için vazgeçilmez bir tercih olacak…