Anasayfa Haber HTC’den yenilikçi bir kampanya: İşte size bir fikir

HTC’den yenilikçi bir kampanya: İşte size bir fikir

HTC’nin yeni reklam kampanyası Ekim 2010 itibarıyla tüm Ortadoğu, Avrupa ve Afrika bölgelerinde başlıyor.

Dünya çapında akıllı telefon tasarımcısı olan HTC Corporation, ekim ayında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da (tüm EMEA bölgesinde) yepyeni bir reklam kampanyasına başlatıyor. ‘’Here’s an Idea’ (İşte Size Bir Fikir) sloganıyla hayata geçen kampanya, HTC’nin 2009’da başarıyla gerçekleştirdiği “YOU” kampanyasının ardından global marka bilinirliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

HTC’nin EMEA Bölgesi Pazarlama Direktörü Vladimir Malugin yaptığı açıklamada, “HTC’nin gerçekleştirdiği yeniliklerde bize en çok ilham veren şey, insanların telefonlarıyla kurdukları ilişkidir. Telefonunuzu,  zili çaldığında sesi engellemek için ters çevirmek gibi geliştirdiğimiz basit ama son derece orijinal yeniliklerle kullanıcıları mutlu etmeyi tasarladık. Bu kampanyamızla insanları gülümseten küçük dokunuşlardan ve aynı zamanda eğlenceli, yenilikçi fikirlerden söz ediyoruz. Akıllı telefonların her geçen gün daha çok insan tarafından kullanılmasıyla tüketicilerimiz bir HTC telefonunun hayatlarını ne kadar kolaylaştırabileceğini fark edecek’’ dedi.

”Here’s an Idea” (İşte Size Bir Fikir) kampanyası, HTC Sense.com özellikleriyle daha zengin ve bütünsel bir mobil deneyimin altını çiziyor. Kampanyada belirtilen HTC Sense özellikleri arasında telefonunuzu kaybetmeniz halinde uzaktan kilitleme veya kişisel datanızı silme imkanı, tüm sosyal ağlar ve güncellemeleri aynı anda görüntüleme, beğendiğiniz uygulamaları arkadaşlarınızla paylaşma gibi ilgi çekici fonksiyonlar yer alıyor.

HTC’nin ”amiral gemisi” HTC Desire serisinden  Adobe® Flash® desteği ve 4.3 inç’lik geniş ekranıyla kısa bir süre önce lansmanı yapılan HTC Desire HD ile dokunmatik QWERTY klavyesiyle dikkat çeken HTC Desire Z,  HTC’nin reklam kampanyasında öne çıkıyor.

Kampanyanın yaratıcı fikrini Fearlessly Frank ve Figtree ajansları geliştirdi. AMP London ise konsepti yaratıcı bir kampanya fikrine dönüştürdü.  ”Here’s an Idea” (İşte Size Bir Fikir) kampanyası “Ekim ayında tüm EMEA; Ortadoğu, Avrupa ve Afrika bölgelerinde çeşitli TV’lerde, yazılı ve online basında, outdoor  ve indoor mecralarda tüketicilerle buluşacak.