Anasayfa Makale Pratik LimeWire Legal Notice hatası ve çözümü

LimeWire Legal Notice hatası ve çözümü

LimeWire’ı açtığınızda karşınıza aşağıdaki gibi Legal Notice hatası çıkıyorsa üzülmeyin. Tek seçenek LimeWire değil!

ATTENTION

LIMEWIRE IS UNDER A COURT ORDER DATED OCTOBER 26, 2010 TO STOP DISTRIBUTING THE LIMEWIRE SOFTWARE. A COPY OF THE INJUNCTION CAN BE FOUND HERE. LIMEWIRE LLC, ITS DIRECTORS AND OFFICERS, ARE TAKING ALL STEPS TO COMPLY WITH THE INJUNCTION. WE HAVE VERY RECENTLY BECOME AWARE OF UNAUTHORIZED APPLICATIONS ON THE INTERNET PURPORTING TO USE THE LIMEWIRE NAME. WE DEMAND THAT ALL PERSONS USING THE LIMEWIRE SOFTWARE, NAME, OR TRADEMARK IN ORDER TO UPLOAD OR DOWNLOAD COPYRIGHTED WORKS IN ANY MANNER CEASE AND DESIST FROM DOING SO. WE FURTHER REMIND YOU THAT THE UNAUTHORIZED UPLOADING AND DOWNLOADING OF COPYRIGHTED WORKS IS ILLEGAL.

Öncelikle yukarıdaki hatanın, LimeWire’a açılan bir davadan kaynaklandığını belirtelim. Dava, LimeWire’ın desteklenmesine ve indirilmeye sunulmasına bir son verilmesini talep ediyor ve dava bitene kadar da LimeWire kullanmanız mümkün olmayacak.

Peki ya LimeWire alternatifi nedir?

Şu anda LimeWire için en iyi alternatif  FrostWire. http://www.frostwire.com/ adresinden indirebileceğiniz FrsotWire, LimeWire ile neredeyse birebir aynı görünüme sahip ve yine LimeWire gibi Java tabanlı bir yazılım.

İndir:

FrostWire 4.21.1

Güncelleme:

LimeWire’ın yeni bir sürümü kullanıma sunuldu. Bu sürümle birlikte hiç bir engel olmadan LimeWire ağına bağlanabileceksiniz. Ayrıntılar ve indirme bağlantısı için tıklayın.