Anasayfa Makale Pratik Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool

Yedek oluşturmanıza ve bilgisayarınız düzgün şekilde çalışmayacak, hatta başlatılamayacak kadar etkilendiğinde bilgisayarı çalıştırmanıza olanak sağlar.

Norton Bootable Recovery Tool,suç niteliği taşıyan yazılımın bilgisayarın işletim sisteminin derinliklerine gömülüp, kaldırılması için özel araçlara ihtiyaç duyulan durumlar gibi, “en korkunç” bilgisayar sorunlarını çözmenize yardımcı olur. Norton Bootable Recovery Tool iki iş gerçekleştirir:

  1. Sisteminize virüs bulaşmadan önce, Özelleştirilmiş Kurtarma Önyükleme Diski (CD/DVD/USB) oluşturmanıza yardımcı olur
  2. Bilgisayarınızın başlatılamayacak kadar virüslerden etkilendiği acil durumlarda, bilgisayarınızı normal çalışma düzenine geri döndürmenize yardımcı olur

Norton Security Software’i (Norton Güvenlik Yazılımı) ilk kez kurduğunuzda, Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazını açmak ve belirtilen basit adımları izleyerek Özelleştirilmiş Kurtarma Önyükleme Diski oluşturmak için bir kaç dakikanızı ayırın. Özelleştirilmiş Kurtarma Önyükleme Diskiniz bilgisayarınızı güvenli bir ortamda başlatır, ardından kısa sürede düzgün ve çalışır duruma gelmeniz için soruna neden olan tehditleri kaldırmaya çalışır.

Norton Bootable Recovery Tool’u İndir

İndirme Yönergeleri:

  1. Yukarıdaki “Norton Bootable Recovery Tool’u İndir” düğmesini tıklatın
  2. Bir iletişim kutusu görüntülenir. “Dosyayı Kaydet” seçeneğini tıklatın
  3. Dosyayı kaydetmek istediğiniz konumu seçin ve “Kaydet”i tıklatın.
  4. Dosyayı kaydettiğiniz konuma gidin ve indirdiğiniz dosyayı çalıştırın
  5. Dosyayı çalıştırmak isteğinizi onaylamanızı bildiren bir komut istemi görüntülenebilir. Lütfen onaylayın ve indirme işlemine devam edin.
  6. İndirme tamamlandığında, sihirbaz otomatik olarak başlatılır. Norton Bootable recovery Tool’unuzu oluşturmak için yönergeleri izleyin.
  7. Sisteminizin başlatılamadığı veya Norton ürününü kuramadığınız veya başlatamadığınız durumlarda kullanmak üzere cihazı saklayın
  8. Acil bir durumla karşılaştığınızda, yalnızca kişiselleştirilmiş önyüklenebilir ortam cihazınızı bilgisayarınıza takın ve sihrini göstermesini bekleyin! Önyüklenebilir ortam cihazı bilgisayarınızı güvenli bir ortamda başlatmanıza yardımcı olur ardından virüs bulaşmış olan sisteminizi temizlemeye başlar ve en sonunda bilgisayarınızı hızlı bir şekilde sağlıklı haline geri döndürür.

Sistem Gereksinimleri:

  • – Microsoft Windows XP Service Pack 2 veya 3, Windows Vista veya Windows 7
  • – Bilgisayarınız Norton Bootable Recovery Tool’un USB cihazı üzerinde çalışabilmesi için USB önyüklemesini desteklemelidir.