Anasayfa Haber iPhone/iPad için WordPress v2.6 yayınlandı

iPhone/iPad için WordPress v2.6 yayınlandı

Apple’ın gereçlerinden birine sahip olan WordPress kullanıcılarının dikkatine! iPhone ve iPad için WordPress iOS uygulamasını kullanıyor muydunuz? Belki de daha önce denediniz ve pek de hoşunuza gitmedi. Her iki durumda da , yeni sürüm – v2.6-  yerinizden fırlamanıza neden olacak gibi gözüküyor. Neden mi? İşte birkaç sebep:

  • Video. Kaydet, yükle, ekle, ve uygulama içerisinde doğrudan videoları oynat. Arkadaşınızın veya iş arkadaşlarınızın en utanç verici anlarını yaratıcı anlarını iPhone ile çekin ve WordPress blogunuz üzerinden bütün Dünya ile paylaşın.
  • Bekleyen mesajlarınızın silinmemesi için yerel taslakların depolanma biçimi baştan aşağıya değiştirildi.
  • Mesajlardaki değişiklikler artık otomatik kaydediliyor. Buum! “Ah, nihayet yani” dedirten özelliklerden biri daha iOS sürümüne girmiş oldu.
  • Daha kolay kurulum. Web sitenizi artık yazılıma daha kolay ve hızlı bir biçimde ekleyebilirsiniz.
  • Media Library. Standart WordPress’te alıştığınız ortam yönetimini adım adım iOS’e de getirmeye başlıyoruz.

Tüm bunların yanında yeni sürüm ile birlikte onlarca hata giderildi ve performans iyileştirmeleri yapıldı. Yani son zamanlarda uygulamayı kullanmıyorduysanız, bir kez daha denemenizi tavsiye ediyoruz.

2.6 sürüm notlarının tamamını WordPress for iOS blog‘undan takip edebilir ve v2.6 sürümünü iTunes/App Store’dan edinebilirsiniz. Mutlu mobil bloglar.

* * *

iPhone kullanmıyor musunuz?  Sorun değil! Android,Blackberry, ve Nokia (beta) için WordPress uygulamalarına göz atın. Hepsi  100% GPL ve daima projelerimize katkıda bulunacak yeni geliştiriciler arıyoruz.

Orijinal mesaj