Anasayfa Haber NVIDIA GeForce GTX 570

NVIDIA GeForce GTX 570

NVIDIA® bugün, geçen ay piyasaya çıkan başarılı ürünü GeForce® GTX 580 grafik işlem biriminin (GPU) hemen ardından, PC oyunları platformları için tasarlanmış olan GTX 500 Serisi DirectX 11 (DX11) GPU’larına en son olarak eklediği GeForce GTX 570’i duyurdu. GeForce GTX 570, PC oyunları pazarına yeni bir DX11 fiyat/performans düzeyi getirmektedir ve akustik tasarımıyla sessiz çalışma özelliğini korumaktadır. Ürün bugünden itibaren ASL, ASUS, Colorful, ECS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, Jetway, Leadtek, MSI, Palit, Point of View, PNY, Sparkle, Zotac ve diğerleri dahil olmak üzere dünyanın önde gelen add-in kart ortaklarından temin edilebilir.

GTX 570, tüm NVIDIA “DX11 Done Right” GPU’ları gibi DirectX 11 (DX11) oyunlar için kendi sınıfında dünyanın en hızlı performansını sunmaktadır. En yakın rakip ürünle karşılaştırıldığında, GTX 570 günümüzün en yeni DX11 mozaikli oyunlarında yüzde 128’e kadar daha hızlı  ve önceki nesil DX9 ve DX10 oyunlara göre ek olarak yüzde 30 daha da hızlıdır . Sundukları bu performans ile GeForce GPU’larının neden dünyanın bir numaralı GPU markası olmaya devam ettikleri şaşırtıcı değildir.

GeForce GTX 570 GPU, NVIDIA 3D Vision™ ve NVIDIA Surround™ teknolojileri için tam destek ile ayrıca, oyunları ve Blu-ray filmleri tek bir ekranda veya üç ekrana yayarak gözlerinizi yuvalarından fırlatacak stereoskopik 3D olarak izlemek için gerekli olan grafik gücünü ve bant genişliğini sunmaktadır. Sektörün en ölçeklenebilir çoklu GPU platformu NVIDIA SLI™ teknolojisi ile oyuncular PC’lerine ikinci bir GeForce GTX 570 ekleyerek oyun performanslarında müthiş bir artış elde edecekler.

GeForce GTX 570 ve ek ürün özellikleri ile ilgili bilgi edinmek için lütfen http://bit.ly/hQRwIB adresini ziyaret edin.