Anasayfa Haber Dünya’nın en iyi ekran kartını selamlayın: PowerColor HD 6970

Dünya’nın en iyi ekran kartını selamlayın: PowerColor HD 6970

TUL Corporation, AMD grafik kartlarının lider üreticisi, bugün oyunsever teknoloji hayranları için geliştirilmiş en son grafik çözümünü sunar: Powercolor 6900 Serisi. Powercolor HD6900 serisi ürünleri en gelişmiş mimariye sahip. En talepkar oyunlar için sadece 190W enerji ihtiyacı, performansı arttırıcı AMD PowerTune teknolojisi ve minimum performans değişikliklerinde en iyi imaj kalitesini sunan en son yükseltilmiş anti-aliasing yetenekleri ile donatılmış.

Powercolor HD6900 serisi ürünleri HD6970 ve HD6950 ürünlerini içeriyor. HD6970 880MHz çekirdek hızı ve 1375MHz hafıza hızına sahip. HD6950 ise aynı sıra ile 800Mhz ve 1250MHz GPU ve hafıza hızları ile yapılandırılmış. İki kartta en son 2GB GDDR5 hafıza kullanıyor ve 2.25 teraFLOP dan daha fazla programlama gücü vaad ederek özellikle yüksek çözünürlüklü çoklu monitor oyunlar için mükemmel bir ekran kartı alternatifi oluşturuyor.

TUL Corporation’ın CEO’su Ted Chen, yeni ürünler konusunda “yeni geliştirilmiş mimari dizaynı ile Powercolor HD6900 serisi ürünleri oyun tutkunları için mükemmel bir çözüm. Tüm son teknolojiyi içeren ve geliştirilmiş güç yönetim yeteneği ile en iyi oyun deneyimini tüm oyunculara sunacak” şeklinde görüşlerini belirtti.

HD6900 serisi AMD Eyefinity Teknolojisini destekleyerek, oyuncuların 4 monitörü tek bir kart üzerinden kontrol etmelerine imkan veriyor. Ayrıca DirectX 11 teknolojisi desteği ile oyuncular HD oyun deneyimini en son ve en popüler ürünler üzerinde yaşayabiliyor. Tüm bu özelliklerin yanısıra AMD nin Hızlandırılmış Paralel İşleme teknolojisi ile günlük uygulamalar daha fazla ve hızlı olarak gerçekleştirilebiliyor.