Anasayfa Haber Tt eSPORTS Türk oyuncularına e-spor kültürünü yaşatmaya hazır!!

Tt eSPORTS Türk oyuncularına e-spor kültürünü yaşatmaya hazır!!

Thermaltake’in hızla büyüyen yeni profesyonel oyun ekipman markası Tt eSPORTS, 27 Aralık tarihinde İstanbul’da düzenlenen lansmanında Türkiye’deki hedeflerini açıkladı.

“Gamer make for gamer” (Oyuncu oyuncular için üretir) sözüne inanarak, Tt ESPORTS, kendisini tüm dünyada e-spor’u geliştirmeye adıyor. Zeynep Wang, Tt eSPORTS Türkiye sorumlusu şunu söyledi: “ Tt ESPORTS, tüm oyuncuların kendini gösterebilmesi için faaliyetler ve ekipman platformları hazırladı. Bizim burada asıl sunmak istediğimiz şey, daha çok kullanıcıya e-spor kültürünü yaşatmaktır.”

Lansman toplantısında Tt eSPORTS’un desteklediği ilk Türk takımı, Team V4, gösteri maçı yaparak herkese süper Star Craft 2 oyun taktiklerini gösterdi. Takım lideri Vendetta yeni klavyesi Challenger için şöyle bir yorum yaptı:” Bu kesinlikle hayatımda gördüğüm en iyi kalvye. Bunu birkaç ay önce klavyeyi ilk kez kullandığımda fark etmiştim, ve kullandığım süre boyunca bu kararımın ne kadar da doğru olduğunu görüyorum!” Takım kaptanı Oyman da şunu dedi: “ Tt eSPORTS ve Thermaltake gibi küresel bir firma ile iş birliği kurduğumuz için mutluyuz. Biz, özellikle Tt eSports’un elektronik sporu geliştirmek için verdikleri çabalarından dolayı çok memnunuz ve tabii ki katılacağımız her turnuvayı kazanmayı hedefliyoruz.”

Her Türk oyuncusuna benzersiz Tt eSPORTS kültürünü yaşatabilmek için Tt eSPORTS, önümüzdeki sene çeşitli turnuvalar düzenleyecek. Tt eSPORTS ile ilgili gelişmeleri, haberleri ve faaliyetlerini daha yakından takip etmek için www.ttesports.com ’u ziyaret edin yada Thermaltake Türkiye Facebook üyesi olun!! 2011 Ocak’taki ilk satışından itibaren Tt ESPORTS, Türkiye’deki oyun piyasasını tamamen değiştirecek! İlk satışımız ile ilgili bilgi edinmek için http://tr.thermaltake.eu/2010survey/ttesports.html ‘yi ziyaret edebilirsiniz.