Anasayfa Haber Samsung’un Yeni Lazer Yazıcısı Hayatınızı Kolaylaştırıyor

Samsung’un Yeni Lazer Yazıcısı Hayatınızı Kolaylaştırıyor

Lazer yazıcı pazarının lideri Samsung, tek tuş özelliğine ve harika tasarıma sahip yeni yazıcısı ML-1860’ı tanıttı. Tek renkli kompakt yazıcı, sahip olduğu çevre dostu özellikleri ile kişisel, ev-ofis ve küçük ofisler için ideal çözümler sunuyor. Samsung ML-1860 aynı zamanda, piyasadeki en küçük tek renk lazer yazıcı olma özelliğine de sahip.

Sezgisel özellikleri ile hayatınızı kolaylaştıracak

Teknoloji geliştikçe ve birbirinden farklı özellikler sundukça, tüketiciler ürünlerinde, daha kolay ve rahat kullanım özellikleri arıyorlar. Buradan hareketle Samsung, ML-1860’a “tek dokunuş” tuşu ekledi. Ekran tuşları, kullanıcılara bilgisayarlarının ekranında gördüklerini hızlı ve kolay bir şekilde yazdırma imkanı sağlıyor.

Samsung Electronics Türkiye BT Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep yeni ürün ile ilgili olarak, “Samsung, tüketicilerin yeni ürünlerini nasıl kullanacaklarına dair zorluk yaşamak istemediklerinin farkında ve buradan yola çıkarak, bir çok kolay kullanım özelliğini şık ve küçük tasarımlarda birleştirerek baskı işlemlerini basit ve uygun hale getiriyor” dedi.

ML-1865W modeli ise kablosuz özelliğine sahip. Samsung’un tek dokunuş wi-fi ayarları sayesinde hızlı ve kolay kablosuz bağlantı kurabiliyorsunuz. Wi-Fi Koruma Ayarla sayesinde de kablosuz bağlantınızın güvenliğini sağlayabiliyorsunuz.

Yeni ML-1860 aynı zamanda Samsung’un AnyWeb Print yazılımı ile de uyumlu. Bu da kullanıcıların internetten seçtikleri içerikleri bilgisayarlarında yeni bir sayfaya alabilmelerini, daha sonra bunları kaydedebilmelerini ve yazdırabilmelerini sağlıyor. AnyWeb Print yazılımı kullanıcılara sadece istedikleri sayfaları basabilme imkanını da sunuyor, böylece kullanmayacakları sayfaları basmayarak kaynak, kağıt ve toner harcamamış oluyorlar.

Samsung’un yeni Soft Power tuşu, yazıcının arkasında değil, ön panelinde yer alıyor ve bu da yazıcıyı açıp kapatmayı kolaylaştırıyor.

Zarif ve küçük tasarımı yaşam tarzınıza uyum sağlıyor

ML-1860’ın sezgisel özellikleri ürünün tasarımına mükemmel uyum sağlıyor. Her çalışma ortamına uyumlu yeni yazıcı, sadece diğer Samsung modellerinden değil, pazardaki tüm yazıcılardan da daha küçük olma özelliğine sahip. Aynı zamanda şık tasarımlı ve gösterişli siyah parlak bir yüzeyi var. Yazdırılan belgelerin bulunduğu tepsideki kapak hem şık bir görünüme katkıda bulunuyor, hem de gürültüyü azaltıyor.

Dakikada 18 sayfa yazdırma hızıyla ve ilk sayfayı 8.5 saniyeden daha az sürede yazmasıyla ML-1860, günlük yazıcı ihtiyacı olan profesyonellere ve öğrencilere yüksek kalite ve dayanıklılık sunuyor.

Çevreyi korur ve tasarruf sağlar

Yazıcıları açıp kapatmanın kolay olması, kullanıcıların uyku modunu kullanmak yerine yazıcıyı kullanmadıkları zaman kapatmaları yönünde teşvik ediyor. Bu da saatte 9.55 vat enerji ve bir yıl içinde, bir lambanın 18 gün açık kalmasına denk gelen bir enerji tasarrufu sağlıyor ¹. Ayrıca ML-1860, çevre üzerindeki etkisini en aza indirme amacıyla küçük paketler içinde satılıyor. ML-1860’ın orjinal tonerleri de, sayfaların Samsung’un diğer yazıcılarında olduğu gibi yüksek standartlarda ve güvenle yazdırılmasını sağlıyor

Türkiye’de Mart ayından itibaren tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 99USD+KDV

¹ ML-1860 uyku modunda 10 vat enerji tüketirken kapatıldığı zaman 0.45 vat enerji tüketiyor.