Anasayfa Haber AMD En Hızlı Dört ve Altı Çekirdekli İşlemci Modellerini Tanıttı

AMD En Hızlı Dört ve Altı Çekirdekli İşlemci Modellerini Tanıttı

Ödüllü AMD Phenom™ II işlemcileri AMD Radeon™ HD 6000 serisi ekran kartlarıyla bir araya gelerek HD eğlencede olağanüstü görsel deneyim yaşatıyor.

4 Ocak 2011 – AMD bugün yaptığı bir açıklamada, en hızlı dört çekirdekli masaüstü işlemcisini de içeren yeni modellerini duyurdu. AMD’nin ödüllü 8 serisi yonga seti ve yakın zamanda piyasaya çıkan AMD Radeon™ HD 6000 serisi ekran kartları ile bir araya gelen bu işlemciler, grafik işlemcisiyle hızlandırılmış çoklu ortam performansı ve üçboyutlu HD görsel deneyim sağlıyor.  Bu yeni teknolojilerle oyun meraklıları ve bilgisayar tutkunları, AMD VISION Black Teknolojisine sahip yeni bir bilgisayarda olağanüstü görsel deneyim yaşayabilecek.

  • AMD Phenom™ II X4 975 Black Edition, AMD’nin en hızlı dört çekirdekli işlemcisi ve bilgisayar tutkunlarının aradığı değiştirilebilir saat çarpanları ve dört çekirdek performansı gibi özellikler içeriyor.
  • AMD Phenom™ II X6 1065T ise yüksek performans, 95W TDP ile düşük tüketim ve AMD Turbo CORE teknolojisine sahip yeni bir altı çekirdekli işlemci.

HD ve üçboyutlu dijital içerikteki artış, sürükleyici görsel deneyimi yeni bir düzleme taşıdı.  VISION Teknolojisine sahip bilgisayarlar, bu doğrultuda tüketiciler için videoları internet üzerinden izleme, filmler ve resimlerle anı defterleri oluşturma, en ağır oyunları oynamave çoğul görevlerde performans artışı gibi yararlar getiriyor.

 

Çok çekirdekli işlemci, esnek platform seçenekleri, HD video ve üçboyutlu grafik kapasitesine sahip yeni bir bilgisayar almak isteyen herkes, AMD VISION Teknolojisine sahip bilgisayarlardan memnun kalacaktır.

 

Kaynaklar:

  • CyberPower, iBuyPower, NewEgg, NCIX ve TigerDirect’in güncel AMD promosyonları
  • AMD masaüstü işlemci modelleri, fiyatları ve karşılaştırmaları için buraya tıklayın.
  • AMD masaüstü ekibinden haberler Twitter’da @AMDDesktop üzerinde
  • AMD VISION Teknolojisi hakkında ayrıntılar: http://blogs.amd.com/home