Anasayfa Haber HTC Wildfire

HTC Wildfire

Sevgililer Günü yaklaşıyor ve sevgilinize ne hediye alacağınıza karar vermediniz mi? HTC’nin size özel bir teklifi var. Sevgilinizi size yakınlaştıran en popüler sosyal ağları bir araya getiren HTC Sense tabanlı Android telefon Wildfire, tam size göre bir hediye. HTC Wildfire, sevgiliniz nerede olursa olsun sizin ve arkadaşlarınızın mesajlarını, yorumlarını, uyarı ve fotoğraflarını anında takip etme olanağı sunuyor. Büyüleyici beyaz rengiyle de göz dolduran HTC Wildfire ile bu 14 Şubat Sevgililer Günü de sevgilinizin kalbini fethedin.

Dünya çapında öncü, akıllı telefon tasarımcısı HTC’nin ‘Akıllı Telefonu’ Wildfire büyüleyici beyaz rengi ile sevgilinize benzersiz bir ‘Sevgililer Günü’ hediyesi olacak.

Tüm dünyada oldukça popüler olan Android işletim sistemini kullanan HTC Wildfire, bir sosyal ağ telefonu olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Hızlı işlemcisi sayesinde kesintisiz, sorunsuz ve kolay internet erişimi sağlayan HTC Wildfire, HTC Sense özelliği ile telefonu kişiselleştirme da imkanı sunuyor. HTC Sense arayüzüyle kişisel beğeninize göre seçebileceğiniz yedi farklı ana ekran özelliğine hızlı erişim imkanı sağlıyor. Bu özel hediye ile sevgilinizin, Friend Stream (Arkadaşlarla Paylaşım Akışı) sosyal ağ hesaplarını kolaylıkla yönetmesini, Facebook, Twitter & Flicker hesaplarındaki arkadaşlarını tek bir ekranda bir araya getirip bütün gelişmeleri takip etmesini sağlayabilirsiniz.

HTC Wildfire, arayan numara ekranına kullanıcının Facebook hesabını entegre ederek, telefon araması gerçekleştiğinde en yeni durum güncellemelerini, yaklaşan doğumgünlerini ve fotoğrafları gösteriyor. Üstelik 3,2 inç dokunmatik ekranı ile telefon navigasyonunu da eşsiz bir kullanıcı deneyimine dönüştürüyor. Ayrıca 5 megapiksel otomatik odaklı kamera ve LED flaş ile özel anlarınızı ölümsüzleştirebilir, 3.5 mm ses portu ve microSD kart girişi ile sevdiğiniz şarkıları hep yanınızda taşıyabilirsiniz.