Anasayfa Haber Lenovo 3D Oyun Monitörü

Lenovo 3D Oyun Monitörü

Yerleşik Stereoskopik 3D Webcam’i Bulunan Lenovo IdeaCentre PC’ler ve Monitörler, NVIDIA’nın 3D Vision Ekosistemini 1000’in Üzerinde Desteklenen Ürüne Genişletiyor

TÜRKİYE, İstanbul – CES 2011 — 6 Ocak 2011 — NVIDIA bugün Lenovo tarafından üretilen 3D-özellikli PC’ler ve monitörlerin de eklenmesi ile genişletilen NVIDIA® 3D Vision™ ekosistemini tanıttı.

NVIDIA, bu hafta CES’te yeni Lenovo 3D monitörün yanı sıra pek çok yeni 3D Vision sistemi ve 3D içeriğinin tanıtımını yapıyor (31431 numaralı stand – Las Vegas Kongre Merkezi, Güney Salonu 3).

Ödüllü NVIDIA 3D Vision teknolojisi, oyun sevenler, film tutkuları ve fotoğraf meraklılarının PC’leri ve notebook bilgisayarlarına nefes kesici stereoskopik 3D deneyim getiriyor. 3D Vision ekosistemi şu anda 1,000 notebook ve masaüstü PC, ekranlar, TV’ler, projektörler, NVIDA GPU’lar, video uygulamaları, kameralar ve oyunlarla daha pek çok cihazda mevcut ve 3D içeriğe sürekli yenileri eklenmektedir.

Güçlü NVIDIA GeForce® GTX460 GPU özellikli yüksek performanslı 3D oyun PC kasası olan Lenovo IdeaCentre K330 PC artık 3D Vision teknolojisini destekleyen kapsamlı PC listesine katıldı. Bunun yanı sıra, ikiz web kamerası lenslerinin bulunduğu ilk tam HD (1920×1080) monitörlerden birisi olan yeni Lenovo L2363d 23 inç 3D monitör kullanıcıların NVIDIA 3D camları ve teknolojisini kullanarak 3D fotoğraflar çekmesini ya da stereoskopik 3D web konferanslara katılmasını sağlıyor.

“NVIDIA’nın 3D Vision teknolojisi kullanıcılarımızın onları içerisine çeken 3D eğlence deneyiminin tadını çıkarması için gerekli olan üstün kalite, performans ve uyumluluğu sunuyor” diyor, Lenovo Idea ürün grubu yöneticisi Wei Jin. “IdeaCentre K330 PC ve L2363d monitör bu düşünce ile geliştirilerek, kullanıcıların 3D oyun ve multimedya deneyimlerine hız kazandırmak üzere yeni hız, performans ve yüksek kaliteli görselleri yeni bir düzeye taşıyor.”

NVIDIA 3D Vision teknolojisi, aralarında 500 3D oyun, Blu-ray 3D filmler, 3D resimler ve Web video akışının da bulunduğu mevcut zengin 3D içerik yelpazesini desteklemektedir.  Aynı zamanda kullanıcıların tam çözünürlüklü 3D resimleri karşıya yüklemesini, paylaşmasını ve görüntülemesini ve bunun yanında dünyanın ilk 3D Vision çevrimiçi topluluğu olan NVIDIA’nın 3DVisionLive.com adresinde bulunan 3D filmlerin tadını çıkarmalarını sağlamaktadır.  Buna ek olarak, NVIDIA’nın yeni 3DTV Play™ yazılımı, kullanıcıların kendi PC ya da notebook’larını 3D HDTV’lere ve HDMI 1.4-özellikli ses/video alıcılarına bağlamasını ve tam HD 3D ve HD surround ses özellikleri ile kendi oturma odalarının rahatlığında en son 3D içeriğin tadını çıkarmalarını sağlamaktadır.   3DTV Play yazılımı 3D Vision notebooklar ve PC’ler ile ücretsiz olarak gelmekte olup, şu anda NVIDIA’nın çevrimiçi mağazasında 39.99 USD karşılığında temin edilebilmektedir.

“Lenovo, 3D Vision PC’leri satan ve sayıları giderek artan OEM’ler listesine girerek, tüm dünyadaki kullanıcıların PC’lerinde yüksek kaliteli 3D eğlence deneyimini yaşamasını sağlayacaktır” diyor, NVIDIA, 3D Vision genel müdürü Phil Eisler ve ekliyor:  “Yeni Lenovo monitörle kullanıcılar ilk kez bir masaüstü PC sisteminde yüksek kaliteli stereoskopik 3D web konferans deneyimi yaşayacaklar.”

Lenovo IdeaCentre K330 PC ve 3D L2363d monitör hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için:  www.lenovo.com